Gebr. De Koning
Met meer dan 120 jaar op de teller van het familiebedrijf, kan Gebr. De Koning bogen op een rijke historie. Zonder die uit het oog te verliezen, is het echter vooral vooruitgang en innovatie waarmee het gespecialiseerde aannemingsbedrijf zich afficheert. IMC levert een bijdrage door die innovatie te faciliteren.
lees meer
XSARUS Digital Commerce
XSARUS wist op een duurzame manier uit te groeien tot stabiele aanbieder van e-commerce-diensten. Het geheim van het succes is dat het bedrijf een stap verder gaat dan de concurrentie.
lees meer
Lock Transport
Het kopen van een bedrijf is al niet eenvoudig. Laat staan dat je als broer en zus het bedrijf van je ouders wilt overnemen. Bij Lock Transport in Hardinxveld-Giessendam was dat echter precies wat er speelde.
lees meer
VGR Groep
Arwin Verschoor leerde op de golfbaan van zijn vader alles over gras. Met die kennis bouwde hij de VGR Groep op, die vanuit het Noord-Brabantse Almkerk wereldwijd actief is in het bodemonderhoud van golfbanen en sportvelden. “Wij zijn uniek en innovatief, omdat we vanuit de bodem denken.”
lees meer
DAR Bouwadvies
Of je nu als particulier een dakkapel op je woning wil zetten, als ondernemer een grotere bedrijfsruimte wil of als Rijkswaterstaat een nieuwe snelweg aanlegt: er moet door de overheid een vergunning voor worden verleend. 
lees meer
Packland
De oud-eigenaar had de pensioengerechtigde leeftijd bereikt en het management wilde het bedrijf graag overnemen door middel van een management buy-out. In de video vertelt Chris van Dam er meer over.
lees meer
Veth Investments
In 2018 verkocht Erik Veth zijn bedrijf Veth Propulsion in Papendrecht en was in één klap, zoals dat heet, een man ‘in bonus’. In 2021 nam hij een meerderheidsbelang in ATS Transporttechnieken. Kruipt het ondernemersbloed toch weer waar het niet gaan kan?
lees meer
H4 Lease
In Nederland is het leasen van auto’s in de jaren ’80 groot geworden. Inmiddels is het voor velen een bekend proces. H4 Lease pakt het echter anders aan. Als enige in Nederland kun je er variabel afrekenen per gereden kilometer. “Met corona laat dat voordeel zich makkelijk uitleggen.”
lees meer
Van Hoorne Entertainment
Ondanks dat corona er fors ingehakt heeft in de horeca en evenementenbranche, is 2020 geen verloren jaar voor Michael van Hoorne. De plots beschikbare tijd leidde tot een aantal mooie initiatieven, waaronder een heus vakantiepark in de Alblasserwaard.
lees meer
Hokra
Hokra, het fullservice-bureau voor promotionele communicatie uit Noordeloos, heeft niet alleen het concept voor H@RY bedacht; ze zijn het zelf ook gaan gebruiken. Tot volle tevredenheid: “heel handig allemaal”.
lees meer
Blaauw Products
Rob van Erven liep al langer rond met plannen om een bedrijf over te nemen. Toen de kans met ovenbouwer Blaauw zich voordeed, schakelde hij Hoek en Blok in om de deal tot een goed einde te brengen. “Zelfs complimenten van de verkopende partij…”
lees meer
Chris Braanker
Ondernemers zijn zakelijk vaak tot op de kleinste details op de hoogte. Minstens even belangrijk is het om ook de financiële privésituatie op orde te hebben, maar dat schiet er gek genoeg vaak bij in. Bij Chris Braanker was het niet anders.
lees meer
The Blue Factor
Steeds meer processen worden gedigitaliseerd. Daarmee nemen ook de risico’s op cybercriminaliteit toe. Maar ja, niet elk bedrijf kan z’n eigen IT-security officer aanstellen. Arjan Moens, eigenaar van The Blue Factor, heeft dat slimmer aangepakt…
lees meer
Demi Containers
Nadat Frans van Zomeren ruim 25 jaar geleden zijn eigen bedrijf begon, kwam hij al snel in contact met Jan de Blok voor de administratie. Een kwart eeuw later is het diezelfde Jan de Blok die Van Zomeren bijstaat bij de verkoop van de onderneming.
lees meer
YOS Bottle
Rotterdammer Joop Opmeer wilde van start-up naar scale-up en meldde zich aan bij de Dragons’ Den met zijn YOS Bottle. Een goed verhaal later had hij Michel Perridon aan boord als investeerder. “Maar toen begon het eigenlijk pas echt.”
lees meer
OX Tools
Als je als merk uit Australië grootse plannen hebt om de wereld te veroveren met handgereedschappen, zaagbladen en diamantboren, en je zet voet aan land in Nederland, waar vind je dan de juiste partner? Bij Hoek en Blok natuurlijk.
lees meer

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang als eerste het laatste nieuws!