Veth Investments koopt ATS Transporttechnieken
Veth Investments heeft ATS Transporttechnieken overgenomen. Hoek en Blok heeft de aankoop begeleid. Het opstellen van de overeenkomsten was hier ook een onderdeel van.
lees meer
Herfinanciering wagenpark H4 Lease
Hoek en Blok heeft H4 Lease begeleid bij de financiering van haar volledige wagenpark. Door middel van objectfinanciering is een partij gevonden die H4 Lease onder de juiste voorwaarden heeft gefinancierd zodat de onderneming verder kan groeien. 
lees meer
Informal Investor Van Hoorne Entertainment
Voor de bouw van een vakantiepark voor Van Hoorne Entertainment heeft Hoek en Blok de financiering en alle juridische en fiscale aspecten geregeld.
lees meer
Management Buy-In Blaauw Products
Rob van Erven heeft ovenbouwer Blaauw overgenomen. Hoek en Blok heeft de koper begeleid bij het aankoopproces. Van de financiële due diligence tot de financiering en het opstellen van overeenkomsten.
lees meer
Verkoop van DEMI aan ERMEWA Group
ERMEWA Group heeft DEMI overgenomen. Hoek en Blok heeft de verkopende partij begeleid bij de onderhandelingen, het due diligence onderzoek en het afwikkelen van de transactie.
lees meer
Investering in YOS Bottle via Dragons’ Den
De Private Equity familie office Perridon heeft besloten te investeren in YOS Bottle waarmee het een aandeel verwerft in de onderneming. Hoek en Blok heeft bijgestaan bij de aandelentransactie van waardering tot juridische overeenkomsten.
lees meer
Management Buy-Out Packland B.V.
Hoek en Blok heeft de partijen begeleid bij de bedrijfswaardering, onderhandelingen, bancaire financiering en het afwikkelen van de transactie (inclusief het opstellen van de transactiedocumentatie).
lees meer
Overname Reijm Nieuwerkerk Transport B.V. door REMONDIS Nederland
Hoek en Blok heeft de verkoper begeleid bij het zoeken naar potentiële kopers, de onderhandelingen, het due diligence onderzoek en het afwikkelen van de transactie.
lees meer
Overname ActiveView Beheer B.V. door Promax IT
Hoek en Blok heeft de verkoper begeleid bij de onderhandelingen, het due diligence onderzoek en het afwikkelen van de transactie (inclusief het opstellen van de transactiedocumentatie).
lees meer
Overdracht Hagenaar Reclame B.V. aan de volgende generatie
Hoek en Blok heeft de familie begeleid bij de bedrijfswaardering, onderhandelingen en het afwikkelen van de transactie (inclusief het opstellen van de transactiedocumentatie).
lees meer