Packland is een machinefabriek die individueel gemaakte machines levert aan de verf- en kitindustrie. De oud-eigenaar had de pensioengerechtigde leeftijd bereikt en het management wilde het bedrijf overnemen door middel van een management buy-out. Deze vorm van overname was het meest in het belang van de oud-eigenaar, de werknemers en het management. In de video hieronder vertelt directeur Chris van Dam over de samenwerking met Hoek en Blok.

Vragen?

Neem contact op met één van onze specialisten.

Julian Pieper
Mail mij
Rens Gamers
Mail mij
Jan de Blok
Mail mij
Veth Investments
In 2018 verkocht Erik Veth zijn bedrijf Veth Propulsion in Papendrecht en was in één klap, zoals dat heet, een man ‘in bonus’. In 2021 nam hij een meerderheidsbelang in ATS Transporttechnieken. Kruipt het ondernemersbloed toch weer waar het niet gaan kan?
lees meer
Van Hoorne Entertainment
Ondanks dat corona er fors ingehakt heeft in de horeca en evenementenbranche, is 2020 geen verloren jaar voor Michael van Hoorne. De plots beschikbare tijd leidde tot een aantal mooie initiatieven, waaronder een heus vakantiepark in de Alblasserwaard.
lees meer
H4 Lease
In Nederland is het leasen van auto’s in de jaren '80 groot geworden. Inmiddels is het voor velen een bekend proces. H4 Lease pakt het echter anders aan. Als enige in Nederland kun je er variabel afrekenen per gereden kilometer. “Met corona laat dat voordeel zich makkelijk uitleggen.”
lees meer
Contact
Meer informatie?

Laat jouw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.