De cirkel is rond

Frans van Zomeren onderkende al snel de specifieke behoeften van eigenaren en gebruikers van tankcontainers. “Het is heel specialistisch werk; volstrekt iets anders dan de reparatie van gewone containers. Er zitten bij ons Helium tankcontainers tussen die een miljoen euro per stuk kosten. Per opdracht heb je het toch al gauw over gemiddeld 5.000 euro per container. We doen er zo’n 3.000 per jaar en bij allemaal is veiligheid topprioriteit. Dan is goed onderhoud een vereiste.”

Once in a lifetime

Eigenlijk wilde Van Zomeren het bedrijf overdragen aan z’n zoons, Dennis en Michel, naar wie het bedrijf ook vernoemd is: DEMI. Maar een bod van de Franse ERMEWA Group gooide roet in het eten; of liever gezegd, bracht een ‘once in a lifetime opportunity’. “Ze zochten een hub waar ze een hoge kwaliteit aan onderhoud aan hun tankcontainers kunnen garanderen. Dan ben je bij ons aan het goede adres. Het bod was te mooi om te laten lopen.”

Nederlands-Frans-Engels

En dus werd Hoek en Blok ingeschakeld. “Jan de Blok is al bijna vanaf de oprichting voor ons aan de slag. Die weet van de hoed en de rand.” Jan schakelde een team in om de fiscale en met name de juridische zaken te begeleiden. Van Zomeren: “Je hebt het dan toch over Nederlands recht, een Franse koper en alles gaat in het Engels. Best pittig, maar ik ben zeer tevreden met de aandacht, steun en het advies van Jan en zijn team. En dat ook nog in Corona-tijd. Erg goed gedaan!”

Vragen?

Neem contact op:

Albert de Jager
0184 49 68 00
Mail mij
H4 Lease
In Nederland is het leasen van auto’s in de jaren '80 groot geworden. Inmiddels is het voor velen een bekend proces. H4 Lease pakt het echter anders aan. Als enige in Nederland kun je er variabel afrekenen per gereden kilometer. “Met corona laat dat voordeel zich makkelijk uitleggen.”
lees meer
Van Hoorne Entertainment
Ondanks dat corona er fors ingehakt heeft in de horeca en evenementenbranche, is 2020 geen verloren jaar voor Michael van Hoorne. De plots beschikbare tijd leidde tot een aantal mooie initiatieven, waaronder een heus vakantiepark in de Alblasserwaard.
lees meer
Hokra
Hokra, het fullservice-bureau voor promotionele communicatie uit Noordeloos, heeft niet alleen het concept voor H@RY bedacht; ze zijn het zelf ook gaan gebruiken. Tot volle tevredenheid: "heel handig allemaal".
lees meer
Contact
Meer informatie?

Laat jouw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.