Algemeen

Hoek en Blok icon
Nieuwsbrief januari 2022
20/01/2022 | algemeen

In deze nieuwsbrief gaan we in op de beslissing van de Hoge Raad om toch te zorgen voor heffing over het werkelijk rendement. En wat is nu verstandig met betrekking tot vastgoed; wachten of kopen? Geven wij inzicht voor HR door middel van een benchmarkonderzoek. Laten we je zien hoe je stap voor stap naar veilig ondernemen kunt. En we delen de uitkomsten van de enquête over onze nieuwsbrieven.

Lees de nieuwsbrief
Hoek en Blok icon
Nieuwsbrief november 2021
11/11/2021 | algemeen

In deze nieuwsbrief laten wij je kennismaken met B@RY, onze digitale boekhouder. Vertellen we meer over onze e-learning module om medewerkers cyberdreigingsbewust te krijgen. Geven wij onze top 10 fiscale eindejaarstips. En wijzen we je op de doorlopende machtiging aanslagen en vooraf ingevulde aangifte.

Lees de nieuwsbrief
Hoek en Blok icon
Nieuwsbrief juli 2021
15/07/2021 | algemeen

In deze nieuwsbrief aandacht voor uitstel van betaling belastingschulden, het kabinet maximeert NOW vanaf 1 juli op 80%, herziening van hoofdactiviteit TVL 4e kwartaal 2020 is mogelijk, aanvaarding van arbeidsovereenkomst gewijzigd per 1 juli en verwijzing naar onze blog over betalen van transitievergoeding in termijnen.

Lees de nieuwsbrief

Vastgoed

Hoek en Blok icon
Vastgoednieuwsbrief november 2021
25/11/2021 | vastgoed

In deze vastgoednieuwsbrief hebben wij de volgende onderwerpen: kantoorpanden zijn verplicht om energielabel C te dragen, wat betekent de zesmaandenregeling in de overdrachtsbelasting en van alles over de subsidieregeling verduurzamingsmaatregelen mkb.

Lees de nieuwsbrief
Hoek en Blok icon
Vastgoednieuwsbrief september 2021
09/09/2021 | vastgoed

In deze vastgoednieuwsbrief hebben wij de volgende onderwerpen: Financieringsrente gemiddeld 0,5% lager met een groenverklaring, Ook overdrachtsbelasting bij verkrijgen van een fictieve onroerende zaak en Subsidieregeling advies en ondersteuning verduurzamingsmaatregelen MKB.

Lees de nieuwsbrief
Hoek en Blok icon
Vastgoednieuwsbrief juni 2021
14/06/2021 | vastgoed

In deze vastgoednieuwsbrief kun je meer lezen over of het nu de juiste tijd is om vastgoed te kopen of niet, vertellen we over de fiscale levenscyclus van een woning en geven we weer aandacht aan de SDE++ subsidie die 21 september opent. En als laatst geven we je de mogelijkheid om ons Whitepaper over de vakantiewoning en fiscus te downloaden.

Lees de nieuwsbrief

Corona

Hoek en Blok icon
Coronanieuwsbrief nr 27
22/12/2021 | corona

Ondernemers hadden door de korte tijd tussen de aankondiging en de invoering van de lockdown weinig kans om hun bedrijfsvoering tijdig aan te passen. Daarom verruimt het kabinet het economisch steunpakket voor het vierde kwartaal van dit jaar om ondernemers extra ondersteuning en zekerheid te bieden.

Lees de nieuwsbrief
Hoek en Blok icon
Coronanieuwsbrief nr 26
20/12/2021 | corona

Het kabinet heeft dinsdag 14 december de beperkende coronamaatregelen weer verder verlengd. Dat heeft gevolgen voor  ondernemers. Daarom is besloten ondernemers die hiervan de dupe worden opnieuw financieel te compenseren. Zo kunnen ondernemers onder meer NOW en TVL aanvragen in het eerste kwartaal van 2022.

Lees de nieuwsbrief
Hoek en Blok icon
Coronanieuwsbrief nr 25
22/11/2021 | corona

Het kabinet komt met uitbreiding financiële steun voor bedrijven die worden geraakt door de nieuwe coronamaatregelen die sinds zaterdag 13 november gelden.

 

 

Lees de nieuwsbrief

Wil jij ook de nieuwsbrief ontvangen?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang als eerste het laatste nieuws!