Algemeen

Hoek en Blok icon
Nieuwsbrief oktober 2022
05/10/2022 | algemeen

We hebben de volgende onderwerpen in deze nieuwsbrief: wet excessief lenen bij eigen vennootschap, mag de bank onze relatie eenzijdig opzeggen?, ondernemen en echtscheiding, kantoorpanden verplicht energielabel C te dragen en IMC is partner geworden in Zakelijk Energieloket BAR.

Lees de nieuwsbrief
Hoek en Blok icon
Nieuwsbrief juli 2022
07/07/2022 | algemeen

Wat ga je lezen in deze nieuwsbrief? Er is aandacht voor de optimalisatie van je administratie, we praten je bij over E-commerce een jaar na het invoeren van One Stop Shop (OSS), we bieden je onze whitepaper Vermogensoverdracht aan met daarin 4 tips en we praten je bij over hoe je je processen optimaal kunt beheersen.

Lees de nieuwsbrief
Hoek en Blok icon
Nieuwsbrief mei 2022
19/05/2022 | algemeen

In deze nieuwsbrief vertellen we over hoe nu verder om te gaan met het herstel als gevolg van het Box 3 kerstarrest, gaan we in op de handhaving van het UBO-register en lichten we toe wat nou de waarde van jouw bedrijf verhoogt. Verder kun je lezen dat het Waterstof Netwerk officieel van start is gegaan. En we laten Chris Braanker van Braanker Logistics aan het woord.

Lees de nieuwsbrief

Vastgoed

Hoek en Blok icon
Vastgoednieuwsbrief november 2022
24/11/2022 | vastgoed

In de vastgoednieuwsbrief gaan we in op de tegemoetkoming van energiekosten voor het mkb (TEK-regeling) en geven we antwoord op de vraag wat de kostprijs is bij sloop en nieuwbouw van bedrijfsvastgoed.

Lees de nieuwsbrief
Hoek en Blok icon
Vastgoednieuwsbrief september 2022
15/09/2022 | vastgoed

In deze vastgoednieuwsbrief herinneren we je eraan dat kantoorgebouwen groter dan 100m2 vanaf 1 januari verplicht een energielabel C moeten hebben. Leggen we uit dat een dekking is gewenst als je kiest voor een btw-belaste levering van een onroerende zaak en vertellen we trots dat IMC partner is geworden in Zakelijk Energieloket BAR.

Lees de nieuwsbrief
Hoek en Blok icon
Vastgoednieuwsbrief juni 2022
08/06/2022 | vastgoed

We hebben de volgende onderwerpen in deze vastgoednieuwsbrief: vastgoed en de toekomst van box 3, via Brookz en Dealsuite je vastgoedportefeuille aankopen óf verbreden en weer meer informatie over de Subsidie Duurzame Energie.

Lees de nieuwsbrief

Corona

Hoek en Blok icon
Coronanieuwsbrief nr 27
22/12/2021 | corona

Ondernemers hadden door de korte tijd tussen de aankondiging en de invoering van de lockdown weinig kans om hun bedrijfsvoering tijdig aan te passen. Daarom verruimt het kabinet het economisch steunpakket voor het vierde kwartaal van dit jaar om ondernemers extra ondersteuning en zekerheid te bieden.

Lees de nieuwsbrief
Hoek en Blok icon
Coronanieuwsbrief nr 26
20/12/2021 | corona

Het kabinet heeft dinsdag 14 december de beperkende coronamaatregelen weer verder verlengd. Dat heeft gevolgen voor  ondernemers. Daarom is besloten ondernemers die hiervan de dupe worden opnieuw financieel te compenseren. Zo kunnen ondernemers onder meer NOW en TVL aanvragen in het eerste kwartaal van 2022.

Lees de nieuwsbrief
Hoek en Blok icon
Coronanieuwsbrief nr 25
22/11/2021 | corona

Het kabinet komt met uitbreiding financiële steun voor bedrijven die worden geraakt door de nieuwe coronamaatregelen die sinds zaterdag 13 november gelden.

 

 

Lees de nieuwsbrief

Wil jij ook de nieuwsbrief ontvangen?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang als eerste het laatste nieuws!