Algemeen

Hoek en Blok icon
Nieuwsbrief juli 2021
15/07/2021 | algemeen

In deze nieuwsbrief aandacht voor uitstel van betaling belastingschulden, het kabinet maximeert NOW vanaf 1 juli op 80%, herziening van hoofdactiviteit TVL 4e kwartaal 2020 is mogelijk, aanvaarding van arbeidsovereenkomst gewijzigd per 1 juli en verwijzing naar onze blog over betalen van transitievergoeding in termijnen.

Lees de nieuwsbrief
Hoek en Blok icon
Nieuwsbrief juni 2021
29/06/2021 | algemeen

In deze nieuwsbrief aandacht voor de WBTR die per 1 juli van kracht gaat. Gaan we in op de vraag of je moet beleggen in privé of in de B.V.? Geven we aandacht aan de BIK. Is misschien de subsidieregeling MKB!dee iets voor jou? Stellen we een whitepaper over verlof ter beschikking. En tot slot geven we advies betreffende vakantie en corona.

Lees de nieuwsbrief
Hoek en Blok icon
Nieuwsbrief mei 2021
20/05/2021 | algemeen

In deze nieuwsbrief: het doek valt voor levensloopregeling, drempel negatieve rente omlaag, voorkom inlenersaansprakelijkheid, btw zonnepanelen en minder belasting betalen bij zorg kind na echtscheiding.

Lees de nieuwsbrief

Vastgoed

Hoek en Blok icon
Vastgoednieuwsbrief juni 2021
14/06/2021 | vastgoed

In deze vastgoednieuwsbrief kun je meer lezen over of het nu de juiste tijd is om vastgoed te kopen of niet, vertellen we over de fiscale levenscyclus van een woning en geven we weer aandacht aan de SDE++ subsidie die 21 september opent. En als laatst geven we je de mogelijkheid om ons Whitepaper over de vakantiewoning en fiscus te downloaden.

Lees de nieuwsbrief
Hoek en Blok icon
Vastgoednieuwsbrief februari 2021
22/02/2021 | vastgoed

In deze vastgoednieuwsbrief vertellen wij over onze uitbreiding van financieringsmogelijkheden voor commercieel vastgoed, exit van de ontwikkelaar is geen overgang algemeenheid van goederen en vertellen wij hoe je makkelijk BIK aan kunt vragen.

Lees de nieuwsbrief
Hoek en Blok icon
Vastgoednieuwsbrief november 2020
26/11/2020 | vastgoed

In deze vastgoednieuwsbrief van november vertellen wij meer over investeren wanneer je last hebt van de  negatieve rente bij banken. Wij geven een mooi voorbeeld uit de praktijk waarbij door in een vroeg stadium de zaken goed te structureren je tot forse besparingen kunt komen. En wij vertellen wat meer over de Regeling groenprojecten, met namen gericht op de duurzame utiliteits- en industriebouw.

 

Lees de nieuwsbrief

Corona

Hoek en Blok icon
Coronanieuwsbrief nr 23
04/06/2021 | corona

Het kabinet verlengt het financiële steunpakket met drie maanden, van juli t/m september, voor ondernemers die getroffen zijn door corona. Een van de maatregelen is dat ondernemers een jaar later (1 oktober 2022) en over een langere periode hun schulden aan de Belastingdienst mogen terugbetalen. De maatregelen zijn donderdag 27 mei bekendgemaakt. In deze nieuwsbrief brengen wij je op de hoogte van het laatste nieuws rondom het steunpakket.

Lees de nieuwsbrief
Hoek en Blok icon
Coronanieuwsbrief nr 22
06/05/2021 | corona

Nieuwe aanvraagronde NOW is vandaag gestart! En wat is bij thuiswerken onbelast en wat niet? De onbelaste vaste reiskostenvergoeding is verlengd tot 1 juli. En heb je uitstel van belasting gehad, vraag dan een overzicht aan!

Lees de nieuwsbrief
Hoek en Blok icon
Coronanieuwsbrief nr 7
09/04/2021 | corona

Sinds 6 april is het mogelijk om een aanvraag NOW/tegemoetkoming loonkosten in te dienen bij het UWV. Hierover hebben wij je in onze vorige nieuwsbrief geïnformeerd. In deze nieuwsbrief enige verduidelijking over de nadere uitwerking.

Lees de nieuwsbrief