Algemeen

Hoek en Blok icon
Nieuwsbrief september 2023
28/09/2023 | algemeen

Deze keer een bomvolle nieuwsbrief met uiteenlopende onderwerpen: lees over de nieuwste inzichten die jouw bedrijf verder kunnen laten gedijen. We sluiten af met een goed gevulde agenda voor de komende maanden.

Lees de nieuwsbrief
Hoek en Blok icon
Nieuwsbrief juli 2023
06/07/2023 | algemeen

Dat we moeten veranderen voor een groenere toekomst weten we waarschijnlijk allemaal wel, maar dat hier ook verplichtingen aan zitten voor ondernemers? Je leest het in onze nieuwsbrief. Daarnaast vertellen we meer over het 1 octrooisysteem dat vanaf juni dit jaar in werking is getreden. En kun je meer lezen over hoe wij jouw IT security kunnen organiseren.

Lees de nieuwsbrief
Hoek en Blok icon
Nieuwsbrief mei 2023
17/05/2023 | algemeen

Lees over de SLIM-regeling en ontdek jouw mogelijkheden hiermee. Daarnaast bespreken we welke fiscale maatregelen die het kabinet voor ogen heeft, opvallen  in de Voorjaarsnota 2023. Bespreken we het uitstel tot september 2023 van de SDE++ regeling. En verder bieden wij jou hulp aan als jij door de (HR-)bomen het bos niet meer ziet.

Lees de nieuwsbrief

Vastgoed

Hoek en Blok icon
Vastgoednieuwsbrief juni 2023
12/06/2023 | vastgoed

Hoe ga je om met onroerend goed bij een bedrijfsovername/-waardering? Je leest hierover in onze vastgoednieuwsbrief. Daarnaast bespreken we de MIA subsidie voor utiliteitsgebouwen en geven we informatie over de SDE++.

Lees de nieuwsbrief
Hoek en Blok icon
Vastgoednieuwsbrief februari 2023
23/02/2023 | vastgoed

We hebben de volgende onderwerpen in deze vastgoednieuwsbrief: let op bij financiering van vastgoedbeleggingen met vreemd vermogen en het loont om onderzoek te doen naar financieringsopties bij een stijgende rente. En in ons klantverhaal lees je hoe wij Michael van Hoorne hebben kunnen helpen met de realisatie van Vakantiepark Molenwaard.

 

 

 

Lees de nieuwsbrief
Hoek en Blok icon
Vastgoednieuwsbrief november 2022
24/11/2022 | vastgoed

In de vastgoednieuwsbrief gaan we in op de tegemoetkoming van energiekosten voor het mkb (TEK-regeling) en geven we antwoord op de vraag wat de kostprijs is bij sloop en nieuwbouw van bedrijfsvastgoed.

Lees de nieuwsbrief

Corona

Hoek en Blok icon
Coronanieuwsbrief nr 27
22/12/2021 | corona

Ondernemers hadden door de korte tijd tussen de aankondiging en de invoering van de lockdown weinig kans om hun bedrijfsvoering tijdig aan te passen. Daarom verruimt het kabinet het economisch steunpakket voor het vierde kwartaal van dit jaar om ondernemers extra ondersteuning en zekerheid te bieden.

Lees de nieuwsbrief
Hoek en Blok icon
Coronanieuwsbrief nr 26
20/12/2021 | corona

Het kabinet heeft dinsdag 14 december de beperkende coronamaatregelen weer verder verlengd. Dat heeft gevolgen voor  ondernemers. Daarom is besloten ondernemers die hiervan de dupe worden opnieuw financieel te compenseren. Zo kunnen ondernemers onder meer NOW en TVL aanvragen in het eerste kwartaal van 2022.

Lees de nieuwsbrief
Hoek en Blok icon
Coronanieuwsbrief nr 25
22/11/2021 | corona

Het kabinet komt met uitbreiding financiële steun voor bedrijven die worden geraakt door de nieuwe coronamaatregelen die sinds zaterdag 13 november gelden.

 

 

Lees de nieuwsbrief

Wil jij ook de nieuwsbrief ontvangen?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang als eerste het laatste nieuws!