Algemeen

Hoek en Blok icon
Nieuwsbrief juni 2024
05/06/2024 | algemeen

Steeds vaker krijgen wij de vraag van werkgevers die hun werknemers, liefst op een fiscaal zo vriendelijk mogelijke manier, willen helpen bij de verduurzaming van bijvoorbeeld hun woning, wat de mogelijkheden zijn en waar ze op moeten letten. Dit en meer lees je in onze nieuwsbrief.

Lees de nieuwsbrief
Hoek en Blok icon
Nieuwsbrief maart 2024
28/03/2024 | algemeen

Een plan voor duurzaamheid is tegenwoordig onmisbaar voor mkb-bedrijven. Maar waar start je? Ontdek in de nieuwsbrief tips die je kunnen helpen bij het maken en uitvoeren van een duurzaamheidsplan, of meld je aan voor het ondernemerscollege. Verder lees je hoe je renteheffingen voorkomt, zeker nu de belastingrente opnieuw fors is gestegen, en hoe de ontwikkelingen in de overnamemarkt er uit zien.

Lees de nieuwsbrief
Hoek en Blok icon
Nieuwsbrief februari 2024
02/02/2024 | algemeen

Het mkb is steeds vaker het doelwit van ransomware aanvallen. Ontdek in de nieuwsbrief de whitepaper NIS2, waar dieper wordt ingegaan op de NIS2-richtlijn en wat dit betekent voor jouw organisatie. Ben jij benieuwd naar de nieuwe pensioenwet die is ingegaan op 1 juli 2023? In de nieuwsbrief vind je meer informatie over het ondernemerscollege, dat onze samenwerkingspartner QuatroHR organiseert.

Lees de nieuwsbrief

Vastgoed

Hoek en Blok icon
Vastgoednieuwsbrief juni 2023
12/06/2023 | vastgoed

Hoe ga je om met onroerend goed bij een bedrijfsovername/-waardering? Je leest hierover in onze vastgoednieuwsbrief. Daarnaast bespreken we de MIA subsidie voor utiliteitsgebouwen en geven we informatie over de SDE++.

Lees de nieuwsbrief
Hoek en Blok icon
Vastgoednieuwsbrief februari 2023
23/02/2023 | vastgoed

We hebben de volgende onderwerpen in deze vastgoednieuwsbrief: let op bij financiering van vastgoedbeleggingen met vreemd vermogen en het loont om onderzoek te doen naar financieringsopties bij een stijgende rente. En in ons klantverhaal lees je hoe wij Michael van Hoorne hebben kunnen helpen met de realisatie van Vakantiepark Molenwaard.

 

 

 

Lees de nieuwsbrief
Hoek en Blok icon
Vastgoednieuwsbrief november 2022
24/11/2022 | vastgoed

In de vastgoednieuwsbrief gaan we in op de tegemoetkoming van energiekosten voor het mkb (TEK-regeling) en geven we antwoord op de vraag wat de kostprijs is bij sloop en nieuwbouw van bedrijfsvastgoed.

Lees de nieuwsbrief

Corona

Hoek en Blok icon
Coronanieuwsbrief nr 27
22/12/2021 | corona

Ondernemers hadden door de korte tijd tussen de aankondiging en de invoering van de lockdown weinig kans om hun bedrijfsvoering tijdig aan te passen. Daarom verruimt het kabinet het economisch steunpakket voor het vierde kwartaal van dit jaar om ondernemers extra ondersteuning en zekerheid te bieden.

Lees de nieuwsbrief
Hoek en Blok icon
Coronanieuwsbrief nr 26
20/12/2021 | corona

Het kabinet heeft dinsdag 14 december de beperkende coronamaatregelen weer verder verlengd. Dat heeft gevolgen voor  ondernemers. Daarom is besloten ondernemers die hiervan de dupe worden opnieuw financieel te compenseren. Zo kunnen ondernemers onder meer NOW en TVL aanvragen in het eerste kwartaal van 2022.

Lees de nieuwsbrief
Hoek en Blok icon
Coronanieuwsbrief nr 25
22/11/2021 | corona

Het kabinet komt met uitbreiding financiële steun voor bedrijven die worden geraakt door de nieuwe coronamaatregelen die sinds zaterdag 13 november gelden.

 

 

Lees de nieuwsbrief

Wil jij ook de nieuwsbrief ontvangen?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang als eerste het laatste nieuws!