Algemeen

Hoek en Blok icon
Nieuwsbrief februari 2023
02/02/2023 | algemeen

In deze nieuwsbrief staan inzichten voor 2023 op het gebied van het gebruikelijk loon, visie op de overnamemarkt en bespreken van de Regeling Willekeurige Afschrijving. Andere onderwerpen die aan bod komen zijn het UBO-register, de SLIM-regeling en cyberdreigingen.

Lees de nieuwsbrief
Hoek en Blok icon
Nieuwsbrief december 2022
08/12/2022 | algemeen

Je leest in deze nieuwsbrief meer over de tegemoetkoming energiekosten voor het mkb (TEK-regeling) en  de verplichte cybersecurity wetgeving voor het mkb. Verder gaan we in op de verhuur van woonruimte voor korte duur. Bespreken we wat de consequenties zijn van de stijging van het minimumloon. En komen bedrijfswaardering, bedrijfsopvolging en andere zaken aan bod.

Lees de nieuwsbrief
Hoek en Blok icon
Nieuwsbrief oktober 2022
05/10/2022 | algemeen

We hebben de volgende onderwerpen in deze nieuwsbrief: wet excessief lenen bij eigen vennootschap, mag de bank onze relatie eenzijdig opzeggen?, ondernemen en echtscheiding, kantoorpanden verplicht energielabel C te dragen en IMC is partner geworden in Zakelijk Energieloket BAR.

Lees de nieuwsbrief

Vastgoed

Hoek en Blok icon
Vastgoednieuwsbrief februari 2023
23/02/2023 | vastgoed

We hebben de volgende onderwerpen in deze vastgoednieuwsbrief: let op bij financiering van vastgoedbeleggingen met vreemd vermogen en het loont om onderzoek te doen naar financieringsopties bij een stijgende rente. En in ons klantverhaal lees je hoe wij Michael van Hoorne hebben kunnen helpen met de realisatie van Vakantiepark Molenwaard.

 

 

 

Lees de nieuwsbrief
Hoek en Blok icon
Vastgoednieuwsbrief november 2022
24/11/2022 | vastgoed

In de vastgoednieuwsbrief gaan we in op de tegemoetkoming van energiekosten voor het mkb (TEK-regeling) en geven we antwoord op de vraag wat de kostprijs is bij sloop en nieuwbouw van bedrijfsvastgoed.

Lees de nieuwsbrief
Hoek en Blok icon
Vastgoednieuwsbrief september 2022
15/09/2022 | vastgoed

In deze vastgoednieuwsbrief herinneren we je eraan dat kantoorgebouwen groter dan 100m2 vanaf 1 januari verplicht een energielabel C moeten hebben. Leggen we uit dat een dekking is gewenst als je kiest voor een btw-belaste levering van een onroerende zaak en vertellen we trots dat IMC partner is geworden in Zakelijk Energieloket BAR.

Lees de nieuwsbrief

Corona

Hoek en Blok icon
Coronanieuwsbrief nr 27
22/12/2021 | corona

Ondernemers hadden door de korte tijd tussen de aankondiging en de invoering van de lockdown weinig kans om hun bedrijfsvoering tijdig aan te passen. Daarom verruimt het kabinet het economisch steunpakket voor het vierde kwartaal van dit jaar om ondernemers extra ondersteuning en zekerheid te bieden.

Lees de nieuwsbrief
Hoek en Blok icon
Coronanieuwsbrief nr 26
20/12/2021 | corona

Het kabinet heeft dinsdag 14 december de beperkende coronamaatregelen weer verder verlengd. Dat heeft gevolgen voor  ondernemers. Daarom is besloten ondernemers die hiervan de dupe worden opnieuw financieel te compenseren. Zo kunnen ondernemers onder meer NOW en TVL aanvragen in het eerste kwartaal van 2022.

Lees de nieuwsbrief
Hoek en Blok icon
Coronanieuwsbrief nr 25
22/11/2021 | corona

Het kabinet komt met uitbreiding financiële steun voor bedrijven die worden geraakt door de nieuwe coronamaatregelen die sinds zaterdag 13 november gelden.

 

 

Lees de nieuwsbrief

Wil jij ook de nieuwsbrief ontvangen?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang als eerste het laatste nieuws!