Algemeen

Hoek en Blok icon
Nieuwsbrief mei 2022
19/05/2022 | algemeen

In deze nieuwsbrief vertellen we over hoe nu verder om te gaan met het herstel als gevolg van het Box 3 kerstarrest, gaan we in op de handhaving van het UBO-register en lichten we toe wat nou de waarde van jouw bedrijf verhoogt. Verder kun je lezen dat het Waterstof Netwerk officieel van start is gegaan. En we laten Chris Braanker van Braanker Logistics aan het woord.

Lees de nieuwsbrief
Hoek en Blok icon
Nieuwsbrief maart 2022
16/03/2022 | algemeen

In deze nieuwsbrief aandacht voor de afschaffing van de Jubelton, het stoppen van het coronasteunpakket, duurzame rentestijging of niet, een klant aan het woord, subsidie voor MIT-haalbaarheidsprojecten, loop je een hack-risico en hebben we aandacht voor steun aan Oekraïne.

Lees de nieuwsbrief
Hoek en Blok icon
Nieuwsbrief januari 2022
20/01/2022 | algemeen

In deze nieuwsbrief gaan we in op de beslissing van de Hoge Raad om toch te zorgen voor heffing over het werkelijk rendement. En wat is nu verstandig met betrekking tot vastgoed; wachten of kopen? Geven wij inzicht voor HR door middel van een benchmarkonderzoek. Laten we je zien hoe je stap voor stap naar veilig ondernemen kunt. En we delen de uitkomsten van de enquête over onze nieuwsbrieven.

Lees de nieuwsbrief

Vastgoed

Hoek en Blok icon
Vastgoednieuwsbrief juni 2022
08/06/2022 | vastgoed

We hebben de volgende onderwerpen in deze vastgoednieuwsbrief: vastgoed en de toekomst van box 3, via Brookz en Dealsuite je vastgoedportefeuille aankopen óf verbreden en weer meer informatie over de Subsidie Duurzame Energie.

Lees de nieuwsbrief
Hoek en Blok icon
Vastgoednieuwsbrief februari 2022
10/02/2022 | vastgoed

In deze vastgoednieuwsbrief staan er 3 vragen centraal: Wanneer is er na sloop nog sprake van bebouwde grond?, Is de huidige rentestijging duurzaam of niet? en Verduurzamingsplannen?.

Lees de nieuwsbrief
Hoek en Blok icon
Vastgoednieuwsbrief november 2021
25/11/2021 | vastgoed

In deze vastgoednieuwsbrief hebben wij de volgende onderwerpen: kantoorpanden zijn verplicht om energielabel C te dragen, wat betekent de zesmaandenregeling in de overdrachtsbelasting en van alles over de subsidieregeling verduurzamingsmaatregelen mkb.

Lees de nieuwsbrief

Corona

Hoek en Blok icon
Coronanieuwsbrief nr 27
22/12/2021 | corona

Ondernemers hadden door de korte tijd tussen de aankondiging en de invoering van de lockdown weinig kans om hun bedrijfsvoering tijdig aan te passen. Daarom verruimt het kabinet het economisch steunpakket voor het vierde kwartaal van dit jaar om ondernemers extra ondersteuning en zekerheid te bieden.

Lees de nieuwsbrief
Hoek en Blok icon
Coronanieuwsbrief nr 26
20/12/2021 | corona

Het kabinet heeft dinsdag 14 december de beperkende coronamaatregelen weer verder verlengd. Dat heeft gevolgen voor  ondernemers. Daarom is besloten ondernemers die hiervan de dupe worden opnieuw financieel te compenseren. Zo kunnen ondernemers onder meer NOW en TVL aanvragen in het eerste kwartaal van 2022.

Lees de nieuwsbrief
Hoek en Blok icon
Coronanieuwsbrief nr 25
22/11/2021 | corona

Het kabinet komt met uitbreiding financiële steun voor bedrijven die worden geraakt door de nieuwe coronamaatregelen die sinds zaterdag 13 november gelden.

 

 

Lees de nieuwsbrief

Wil jij ook de nieuwsbrief ontvangen?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang als eerste het laatste nieuws!