Over pillen en draken

Opmeer kwam op het idee toen hij zag hoe zijn moeder dagelijks worstelde met het tijdig innemen van haar medicijnen. Opmeer ontdekte dat verkeerd medicijngebruik een groeiend probleem is. Zijn waterfles mét ingebouwd pillendoosje is dus een uitkomst. “Ik merkte al snel dat als ik er echt succesvol mee zou willen zijn, ik een productrange nodig zou hebben.” Dat betekende dat er meer geld nodig was om te investeren en Opmeer besloot zich aan te melden voor tv-programma Dragons’ Den.

Startschot

“In de uitzending kreeg ik een mooie toezegging van meneer Perridon, maar de deal op televisie is eigenlijk pas het startschot van de onderhandeling. Daarna kom je in een boekenonderzoek terecht: businessplannen, omzet, waardering, octrooien, noem maar op. We zijn vijf maanden bezig geweest, voordat alles helemaal rond was en meneer Perridon medeaandeelhouder werd.”

Sparringpartners

“In die periode heeft Hoek en Blok me supergoed geholpen. Mark van Valen en Julian Pieper hebben alle aspecten van de aandelentransactie opgepakt. Van de waardering van het bedrijf tot aan alle juridische contracten en de afhandeling met de Belastingdienst. Ze fungeerden als mijn sparringpartners. Ze brachten veel kennis in vanuit de verschillende disciplines binnen Hoek en Blok, maar dachten tegelijkertijd ook met mij mee als ondernemer. Dat liep echt goed, vandaar dat ik ze ook gevraagd heb om voortaan m’n jaarrekeningen op te stellen en alle fiscale zaken te regelen.”

Vragen?

Neem contact op:

Jeffry Goedbloed
0184 49 68 00
Mail mij
H4 Lease
In Nederland is het leasen van auto’s in de jaren '80 groot geworden. Inmiddels is het voor velen een bekend proces. H4 Lease pakt het echter anders aan. Als enige in Nederland kun je er variabel afrekenen per gereden kilometer. “Met corona laat dat voordeel zich makkelijk uitleggen.”
lees meer
Van Hoorne Entertainment
Ondanks dat corona er fors ingehakt heeft in de horeca en evenementenbranche, is 2020 geen verloren jaar voor Michael van Hoorne. De plots beschikbare tijd leidde tot een aantal mooie initiatieven, waaronder een heus vakantiepark in de Alblasserwaard.
lees meer
Hokra
Hokra, het fullservice-bureau voor promotionele communicatie uit Noordeloos, heeft niet alleen het concept voor H@RY bedacht; ze zijn het zelf ook gaan gebruiken. Tot volle tevredenheid: "heel handig allemaal".
lees meer
Contact
Meer informatie?

Laat jouw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.