Bedenkers van H@RY zijn blij met hem

Hokra uit Noordeloos presenteert zich met achttien medewerkers als een fullservice-bureau voor promotionele communicatie. Van merkactivatie en promotie-artikelen tot aan marketingservices en alles wat daarmee samenhangt. Full-service mag daarbij best letterlijk genomen worden. De dienstverlening loopt van het bedenken van een concept tot en met de complete uitvoering. Speciaal daarvoor staat naast het kantoor aan De Vort een groot magazijn, waar de duizenden artikelen voor klanten op voorraad worden gehouden en worden uitgeleverd. Daarnaast onderhoudt het reeds meer dan dertig jaar bestaande bedrijf tientallen webshops via welke winnaars, medewerkers, spaarders en nieuwe gebruikers van producten, hun cadeaus kunnen uitzoeken en bestellen.

H@RY

Een van de opdrachten was de vraag van Hoek en Blok om een concept te verzinnen voor hun aanbod om alle zaken rondom HRM en salarisadministratie digitaal en op afstand voor klanten te verzorgen. “Zo is H@RY, jouw digitale HR-medewerker, ontstaan,” licht Ankie Crielaard, adjunct directeur en partner, toe. “Toen we daar mee bezig waren, dacht ik wel meteen: dit is ook echt iets voor ons. Zo worden we nu zelf ook bediend door H@RY”.

Excel

“Het geeft allereerst een goed gevoel dat alle wettelijke regelingen automatisch goed doorgevoerd worden”, vult controller Marjan Muilwijk aan. “Zo zijn via H@RY al onze HR-documenten AVG-proof opgeslagen.” Maar het bespaart ook gewoon tijd. “Vroeger hielden we de vakantiedagen in een excel bij en gingen er continu mails heen en weer met collega’s die dagen aanvroegen of hun saldo wilden weten. Nu loopt dat allemaal via de app. Iedereen kan op elk gewenst moment checken hoe het ervoor staat met zijn of haar vrije dagen.”

Ook de salarisstroken worden via het systeem overzichtelijk en gegarandeerd veilig verstrekt. Marjan: “En je krijgt automatisch attenderingen als contracten of certificaten verlengd moeten worden of verslagen van beoordelingsgesprekken nog ontbreken. Heel handig allemaal. Echt heel H@RY”.

Vragen?

Neem contact op;

Eva Huizer
Mail mij
Gebr. De Koning
Met meer dan 120 jaar op de teller van het familiebedrijf, kan Gebr. De Koning bogen op een rijke historie. Zonder die uit het oog te verliezen, is het echter vooral vooruitgang en innovatie waarmee het gespecialiseerde aannemingsbedrijf zich afficheert. IMC levert een bijdrage door die innovatie te faciliteren.
lees meer
XSARUS Digital Commerce
XSARUS wist op een duurzame manier uit te groeien tot stabiele aanbieder van e-commerce-diensten. Het geheim van het succes is dat het bedrijf een stap verder gaat dan de concurrentie.
lees meer
Lock Transport
Het kopen van een bedrijf is al niet eenvoudig. Laat staan dat je als broer en zus het bedrijf van je ouders wilt overnemen. Bij Lock Transport in Hardinxveld-Giessendam was dat echter precies wat er speelde.
lees meer
Contact
Meer informatie?

Laat jouw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.