Bedenkers van H@RY zijn blij met hem

Hokra uit Noordeloos presenteert zich met achttien medewerkers als een fullservice-bureau voor promotionele communicatie. Van merkactivatie en promotie-artikelen tot aan marketingservices en alles wat daarmee samenhangt. Full-service mag daarbij best letterlijk genomen worden. De dienstverlening loopt van het bedenken van een concept tot en met de complete uitvoering. Speciaal daarvoor staat naast het kantoor aan De Vort een groot magazijn, waar de duizenden artikelen voor klanten op voorraad worden gehouden en worden uitgeleverd. Daarnaast onderhoudt het reeds meer dan dertig jaar bestaande bedrijf tientallen webshops via welke winnaars, medewerkers, spaarders en nieuwe gebruikers van producten, hun cadeaus kunnen uitzoeken en bestellen.

H@RY

Een van de opdrachten was de vraag van Hoek en Blok om een concept te verzinnen voor hun aanbod om alle zaken rondom HRM en salarisadministratie digitaal en op afstand voor klanten te verzorgen. “Zo is H@RY, jouw digitale HR-medewerker, ontstaan,” licht Ankie Crielaard, adjunct directeur en partner, toe. “Toen we daar mee bezig waren, dacht ik wel meteen: dit is ook echt iets voor ons. Zo worden we nu zelf ook bediend door H@RY”.

Excel

“Het geeft allereerst een goed gevoel dat alle wettelijke regelingen automatisch goed doorgevoerd worden”, vult controller Marjan Muilwijk aan. “Zo zijn via H@RY al onze HR-documenten AVG-proof opgeslagen.” Maar het bespaart ook gewoon tijd. “Vroeger hielden we de vakantiedagen in een excel bij en gingen er continu mails heen en weer met collega’s die dagen aanvroegen of hun saldo wilden weten. Nu loopt dat allemaal via de app. Iedereen kan op elk gewenst moment checken hoe het ervoor staat met zijn of haar vrije dagen.”

Ook de salarisstroken worden via het systeem overzichtelijk en gegarandeerd veilig verstrekt. Marjan: “En je krijgt automatisch attenderingen als contracten of certificaten verlengd moeten worden of verslagen van beoordelingsgesprekken nog ontbreken. Heel handig allemaal. Echt heel H@RY”.

Vragen?

Neem contact op;

Eva Huizer
Mail mij
H4 Lease
In Nederland is het leasen van auto’s in de jaren '80 groot geworden. Inmiddels is het voor velen een bekend proces. H4 Lease pakt het echter anders aan. Als enige in Nederland kun je er variabel afrekenen per gereden kilometer. “Met corona laat dat voordeel zich makkelijk uitleggen.”
lees meer
Van Hoorne Entertainment
Ondanks dat corona er fors ingehakt heeft in de horeca en evenementenbranche, is 2020 geen verloren jaar voor Michael van Hoorne. De plots beschikbare tijd leidde tot een aantal mooie initiatieven, waaronder een heus vakantiepark in de Alblasserwaard.
lees meer
Blaauw Products
Rob van Erven liep al langer rond met plannen om een bedrijf over te nemen. Toen de kans met ovenbouwer Blaauw zich voordeed, schakelde hij Hoek en Blok in om de deal tot een goed einde te brengen. “Zelfs complimenten van de verkopende partij…”
lees meer
Contact
Meer informatie?

Laat jouw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.