Waar kan ik op juridisch gebied bij jullie voor aankloppen?

Als wij het hebben over juridische dienstverlening, dan hebben wij het over alle aspecten die te maken hebben met het functioneren van jouw bedrijf. Wat betreft de vragen van juridische aard zijn de juristen van Hoek en Blok jouw bedrijfsadviseurs als het gaat om arbeidsrecht, contractenrecht en ondernemingsrecht.

Van het oprichten tot aan het verkopen van je onderneming

Bij ons kan je terecht met vragen waar je in de beginfase van je ondernemersloopbaan  tegen aanloopt, want in welke rechtsvorm ga je de onderneming drijven? Wat wil je geregeld hebben in de statuten en aandeelhoudersovereenkomst? En wat regel je in de arbeidsovereenkomst met jouw medewerkers en in de overeenkomst met jouw opdrachtgever? Maar je kan ook bij ons aankloppen voor het verkopen van je onderneming. We beschikken over de benodigde juridische en fiscale kennis om een fusie of bedrijfsovername in goede banen te leiden.

Rust en ruimte

Door de nauwe samenwerkingen met de fiscalisten, accountants en corporate finance-specialisten kunnen wij jou zakelijk adviseren en ontzorgen op een breed gebied. Je hebt geen omkijken meer naar juridische problemen zodat je de focus kan leggen op jouw passie, het ondernemen.

Onze dienstverlening

Vragen?

Neem contact op met één van onze specialisten.

Maarten Tissink
Mail mij
Jeffry Goedbloed
Mail mij
Jens de Schrijver
Mail mij
Waar kunnen wij je verder mee helpen?
Wat moet ik weten over arbeidsrecht?
Wij staan voor je klaar
Contractenrecht: wat houdt dat precies in?
Wij staan voor je klaar
Vallen (v)echtscheidingen en alimentatie onder familierecht?
Wij staan voor je klaar
Kan ik een incassodienst inschakelen voor ieder bedrag, ongeacht de hoogte?
Wij staan voor je klaar
Wie zou mijn organisatie kunnen helpen bij het uitvoeren van een juridische scan?
Wij staan voor je klaar
Wat moet je als bedrijf van ondernemingsrecht weten?
Wij staan voor je klaar
Hoe kan ik ervoor zorgen dat klantgegevens veilig zijn opgeslagen?
Wij staan voor je klaar
Nieuwe ROZ-huurovereenkomst voor horeca- en winkelruimten

Ruim 10 jaar na de inwerkingtreding van de vorige versie, heeft het ROZ (Raad voor Onroerende Zaken) een nieuw model voor de huurovereenkomst voor bedrijfsruimten in de zin van artikel 7:290 BW en verder gepubliceerd.

lees meer
UBO-register: opvragen UBO-gegevens niet meer mogelijk

Het kabinet ziet vanuit het oogpunt van het voorkomen van witwassen en terrorismefinanciering onvoldoende aanknopingspunten om de openbaarheid voor iedereen te handhaven.

lees meer
Verhuur van woonruimte voor korte duur

Je wilt je woning tijdelijk verhuren, maar “vrees” je de huurdersbescherming waarop je huurder vervolgens recht heeft? Maak dan gebruik van de optie tot korte verhuur die artikel 7:271 BW biedt.

lees meer
Klantverhaal: YOS Bottle
Rotterdammer Joop Opmeer wilde van start-up naar scale-up en meldde zich aan bij de Dragons’ Den met zijn YOS Bottle. Een goed verhaal later had hij Michel Perridon aan boord als investeerder. “Maar toen begon het eigenlijk pas echt.”
lees meer
Contact
Meer informatie?

Laat jouw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.