Normaliter trekt Van Hoorne’s Avonturenboerderij Molenwaard 170.000 bezoekers en mogen de theaterproducties met onder andere Fien & Teun alleen al in Nederland meer dan 400.000 gasten verwelkomen. Dat ligt dit jaar geheel anders. Mede dankzij de NOW zijn er geen ontslagen gevallen onder de tachtig vaste medewerkers van Van Hoorne Entertainment. “Alles bij elkaar is het wel balen”, aldus Van Hoorne, bij wie een positieve noot echter nooit ver weg is.

Belevingsconcept

De afgelopen maanden betekenden meer tijd voor Van Hoorne zelf. “Dat levert ook nieuwe inzichten op.” Zo realiseert de Van Hoorne Groep, op voormalige camping De Put, Vakantiepark Molenwaard. Dit 9 hectare grote belevingsconcept maakt avontuurlijk en thematisch verblijf in de Alblasserwaard mogelijk. “We kregen zo vaak de vraag van bezoekers aan de Avonturenboerderij, waar ze konden overnachten. Nou dat kon, op een handvol bed & breakfasts na, eigenlijk nergens. Zonde, want die behoefte is er dus. Er is hier genoeg te beleven in de omgeving om je twee, drie, vier dagen prima te vermaken. En zo zijn we in dat gat gesprongen.” Op 16 november werd de eerste paal geslagen. Op 28 mei 2021 volgt de feestelijke opening.

Michael van Hoorne: “De hele constructie van financiering tot en met alle juridische en fiscale aspecten van het vakantiepark is samen met Hoek en Blok vormgegeven. Ze waren al onze accountant en we hadden al eerder samengewerkt op het gebied van corporate finance bij het verkrijgen van een bankfinanciering voor ons bedrijfspand. Bij Molenwaard heeft Wim Stuij zich persoonlijk hard gemaakt voor het project en gezorgd dat acht grote investeerders de basis hebben gelegd om dit te kunnen verwezenlijken. Echt een geweldige samenwerking.”

Investeringsobject

In de eerste fase worden er op Vakantiepark Molenwaard 46 chalets, 32 unieke lodgetenten en 31 boven het water gesitueerde hutten gerealiseerd; waarvan een deel van de chalets beschikbaar is als investeringsobject. Vanaf 133.000 euro koop je er eentje en kun je naast twee weken gratis verblijf per jaar ook genieten van een gegarandeerd rendement van 4 procent; wat kan oplopen tot 5 procent.

Vragen?

Neem contact op:

Ad Riebergen
Mail mij
Julian Pieper
Mail mij
Rens Gamers
Mail mij
Gebr. De Koning
Met meer dan 120 jaar op de teller van het familiebedrijf, kan Gebr. De Koning bogen op een rijke historie. Zonder die uit het oog te verliezen, is het echter vooral vooruitgang en innovatie waarmee het gespecialiseerde aannemingsbedrijf zich afficheert. IMC levert een bijdrage door die innovatie te faciliteren.
lees meer
XSARUS Digital Commerce
XSARUS wist op een duurzame manier uit te groeien tot stabiele aanbieder van e-commerce-diensten. Het geheim van het succes is dat het bedrijf een stap verder gaat dan de concurrentie.
lees meer
Lock Transport
Het kopen van een bedrijf is al niet eenvoudig. Laat staan dat je als broer en zus het bedrijf van je ouders wilt overnemen. Bij Lock Transport in Hardinxveld-Giessendam was dat echter precies wat er speelde.
lees meer
Contact
Meer informatie?

Laat jouw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.