Een bedrijf verkopen waar je jaren aan gebouwd hebt. Dat is niet niks. Hoe draag je de onderneming over aan de volgende generatie, een trouwe (groep) werknemer(s) of aan een buitenstaander? Waar moet je op letten bij een management buy in en due diligence? Waarschijnlijk doorloop je dit traject voor de eerste én laatste keer.

Een bedrijfsadviseur van Hoek en Blok heeft gelukkig veel ervaring met bedrijfsverkopen en staat je bij in alle stappen van dit proces. Van het uitvoeren van een bedrijfswaardering tot het moment dat je daadwerkelijk het bedrijf te koop zet. Van het vinden van en onderhandelen met een geschikte koper en het type transactie tot het opstellen van de juiste documenten. Je wilt hoe dan ook goed afscheid nemen en terugkijken op een succesvolle verkoop van je bedrijf.

De voordelen

 

  • De bedrijfsadviseur neemt het voortouw en zorgt dat het proces blijft lopen op basis van specialistische kennis en ervaring
  • Met behulp van exclusieve platforms en een groot netwerk wordt er voor je gezocht naar potentiële kopers
  • De sterke onderhandelingsvaardigheden en kritische houding van de bedrijfsadviseur zorgen voor een zo hoog mogelijke verkoopprijs en vangen spanningen en emoties op

Een bedrijfsadviseur die jou als ondernemer ontzorgt en voor je door het vuur gaat. Dat geeft rust en ruimte! Zo kun jij je blijven focussen op je bedrijf of op nieuwe uitdagingen.

De werkwijze

 

 

Vragen?

Neem contact op met één van onze specialisten.

Julian Pieper
Mail mij
Rens Gamers
Mail mij
Ad Riebergen
Mail mij
Jan de Blok
Mail mij
Waar kunnen wij je verder mee helpen?
Wat komt er allemaal kijken bij een fusie met een ander bedrijf?
Wij staan voor je klaar
Hoe wordt de waarde van mijn bedrijf bepaald?
Wij staan voor je klaar
Wat is een due diligence onderzoek?
Wij staan voor je klaar
Klantverhaal: Demi Containers
Nadat Frans van Zomeren ruim 25 jaar geleden zijn eigen bedrijf begon, kwam hij al snel in contact met Jan de Blok voor de administratie. Een kwart eeuw later is het diezelfde Jan de Blok die Van Zomeren bijstaat bij de verkoop van de onderneming.
lees meer
Klantverhaal: YOS Bottle
Rotterdammer Joop Opmeer wilde van start-up naar scale-up en meldde zich aan bij de Dragons’ Den met zijn YOS Bottle. Een goed verhaal later had hij Michel Perridon aan boord als investeerder. “Maar toen begon het eigenlijk pas echt.”
lees meer
Contact
Meer informatie?

Laat jouw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.