We hebben recent een pagina over onze dienstverlening op het gebied van duurzaamheid gelanceerd die je uitdaagt om na te denken over de verplichtingen op het gebied van duurzaamheidrapportage (CSRD) en een groenere toekomst. Ontdek hoe jouw bedrijf kan bijdragen aan duurzaamheid en verbeter de wereld waarin we leven.

Toekomstgericht

Duurzaamheid is niet langer een optionele trend, maar een essentiële pijler voor succesvolle bedrijven. Bij Hoek en Blok begrijpen we dit belang en zijn we trots om onze nieuwste toevoeging aan de website te presenteren: een inspirerende pagina over duurzaamheid. Op onze nieuwe pagina laten we zien hoe Hoek en Blok bedrijven zoals die van jou kunnen ondersteunen. Of je nu een kleine onderneming bent die duurzame praktijken wil implementeren of een grote multinational die op zoek is naar innovatieve oplossingen, wij hebben de kennis en expertise om je te begeleiden.

Duurzaamheidsaudits

Stap binnen in een wereld van mogelijkheden. Ontdek hoe onze duurzaamheidsaudits je organisatie kunnen transformeren door verbetermogelijkheden te identificeren en te benutten. Leer hoe je transparantie kunt tonen aan je stakeholders met behulp van duurzaamheidsrapporten die je inzet voor een groenere toekomst onderstrepen.

Maar dat is nog niet alles. Bij Hoek en Blok geloven we in maatwerk. We begrijpen dat jouw bedrijf unieke uitdagingen en doelstellingen heeft. Daarom bieden we strategisch advies op maat, zodat je duurzaamheid kunt integreren in jouw bedrijfsstrategie en tegelijkertijd je concurrentiepositie kunt versterken.

Bekijk onze nieuwe pagina en laat je inspireren. Neem het heft in eigen handen en maak van duurzaamheid een kernwaarde van jouw bedrijf. Samen kunnen we een positieve impact creëren voor de toekomst.

duurzaamheid
Vragen?

Neem contact op met één van onze specialisten.

Lenny van Oeveren
Mail mij
Rachelle Weeda
Mail mij
Rens Gamers
Mail mij
Malou Bouman
Mail mij
Michael Windmeijer
Mail mij
Aan de slag met duurzaamheid, maar waar begin je?

Een plan voor duurzaamheid is tegenwoordig onmisbaar voor mkb-bedrijven. Niet alleen zijn klanten, opdrachtgevers en financiers geïnteresseerd in hoe duurzaam je werkt, ook de wetgeving wordt steeds strenger. Maar waar start je?

lees meer
Duurzaamheid? Hoezo?

De laatste weken in het nieuws: ‘Nederlandse economie blijft achter op gebied van duurzaamheid’ en ‘Duurzaamheidsrapportage niet op het netvlies bij mkb’. Vraag jij je bij het lezen van dit soort koppen wel eens af of je misschien iets over het hoofd ziet?

lees meer
Duurzaamheid; je accountant als sparringpartner

Toekomstbestendig ondernemen en daarover rapporteren: urgent én belangrijk. Maar voor veel bedrijven ook: onbekend terrein, complex en tijdrovend. Hoe pak je dat aan? Spar er eens over met jouw accountant of adviseur van Hoek en Blok!

lees meer
Ondernemerscollege Aan de slag met duurzaamheid – 11 april 2024

Je wordt bijgepraat over de wijzigingen in de wet- en regelgeving. Je krijgt concrete tips en handvaten om de duurzame transformatie te starten van jouw bedrijf.

lees meer
Blijf op de hoogte
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang als eerste het laatste nieuws!