Hoek en Blok is fan van sport! Graag nodigen wij jou en je kinderen (vanaf 9 jaar) uit voor een sportieve voetbalclinic door een oud-Feyenoorder op het sportpark Olympia in Rotterdam-Zuid.

Dwight Blackson, voormalig profvoetballer van Feyenoord, heeft zijn passie en ervaringen voor voetbal omgezet in een bloeiende voetbalacademie: BLS Sports. Sinds 2005 begeleidt hij daar voetbaltalenten tot profs. Met zijn team van enthousiaste trainers biedt hij hoogwaardige trainingen aan de jeugd, waarbij techniek, teamwork en plezier centraal staan. Elke trainingssessie is een kans om te groeien, te leren en vooral plezier te hebben op het veld. Zo maakt Dwight van iedere voetbaldag een onvergetelijke ervaring!

We starten de middag met een energieke trainingssessie om de voetbalvaardigheden van de kinderen te verbeteren. Tussendoor pakken we even rust en kan er genoten worden van een smakelijke maaltijd om energie op te doen voor de verdere activiteiten.

Zodra de buikjes vol zijn, vervolgen we de sportieve middag/avond met een leuke en interactieve activiteit om de teamgeest te versterken, maar vooral ook plezier te hebben met elkaar!

We sluiten de avond af met een korte samenvatting, dankwoord en een mooie prijsuitreiking!

Voor wie

Dit evenement is bestemd voor de kinderen van klanten, relaties en collega’s van Hoek en Blok. Leeftijd vanaf 9 jaar.

Als ouder/verzorger ben je uiteraard ook van harte welkom om te blijven kijken!

Datum

Woensdag 22 mei 2024

Programma

16:45 – 17:00 uur          Inloop
17:00 – 17:15 uur          Welkom en registratie
17:15 – 18:15 uur          Trainingssessie door Dwight
18:15 – 19:00 uur          Pauze met eenvoudige maaltijd
19:00 – 19:45 uur          Interactieve activiteit door Dwight
19:45 – 20:00 uur          Afsluiting

Locatie

Olympia Sportpark Rotterdam-Zuid, Olympiaweg 350 – Rotterdam.

Parkeergelegenheid: Buitendijk 100 of Stadionlaan.

Kosten

Aan dit evenement zijn geen kosten verbonden.

Schrijf je in!

Iets voor jouw zoon of dochter? Meld hem of haar aan via onderstaand inschrijfformulier. Na aanmelding ontvang je een bevestigingse-mail met alle relevante informatie.

Tot dan!

Vragen?

Neem contact op met onze afdeling marketing en communicatie.

Eva Huizer
Mail mij
Voetbal Insight: kijkje achter de schermen met Bas Nijhuis

‘Jezelf zijn’. Heel veel ingewikkelder was het advies niet dat topscheidsrechter Bas Nijhuis de afgeladen grote zaal in het Alblasserdamse Landvast meegaf tijdens de relatieavond.

lees meer
Bezwaar box 3 belasting

Het Kerstarrest houdt de gemoederen flink bezig. De hamvraag: kan ik (nog) in bezwaar tegen de aanslag inkomstenbelasting waarin box 3 belasting is begrepen.
Lees snel meer.

lees meer
𝗥𝗲𝗹𝗮𝘁𝗶𝗲𝗮𝘃𝗼𝗻𝗱 𝗶𝗻 𝘁𝗲𝗸𝗲𝗻 𝘃𝗮𝗻 ‘𝗴𝗲𝗹𝘂𝗸’

Gisteravond mochten we dus eindelijk weer eens een live relatieavond beleven. Samen met honderden klanten en andere relaties was dat genieten in De Lockhorst in Sliedrecht. Van het ontmoeten; van het bijpraten en van het samenzijn met elkaar.

lees meer
Coronasteunpakket voor banen en economie stopt per 1 april

Ondernemers kunnen vanaf 1 april geen gebruik meer maken van de tijdelijke Noodmaatregel Overbrugging Werkgelegenheid (NOW), de Tegemoetkoming Vaste Lasten (TVL) en het generieke uitstel van belastingbetalingen.

lees meer
Doorlopende machtiging aanslagen en vooraf ingevulde aangifte

De registratie van de doorlopende machtiging hebben we voor al onze klanten al bij de belastingdienst aangevraagd. Binnenkort ontvang je hierover van de belastingdienst een registratiebrief.

lees meer
Blijf op de hoogte
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang als eerste het laatste nieuws!