Indien je Hoek en Blok hebt gemachtigd om de aanslagen inkomstenbelasting of vennootschapsbelasting in onze elektronische postbus te ontvangen of om de gegevens van de vooraf ingevulde aangifte inkomstenbelasting elektronisch te ontvangen, dan ontvang je daarvan ieder jaar afzonderlijk bericht van de belastingdienst.

Doorlopende machtiging

Om werk en papier te besparen biedt de belastingdienst sinds kort de mogelijkheid om voor de aanslagen en gegevens van de inkomstenbelasting en de aanslagen vennootschapsbelasting een doorlopende machtiging te registreren. Je kunt deze machtiging op elk moment weer intrekken.

Registratiebrief vanuit de Belastingsdienst

De registratie van de doorlopende machtiging hebben we voor al onze klanten al bij de belastingdienst aangevraagd. Binnenkort ontvang je hierover van de belastingdienst een registratiebrief. Daarin vraagt de belastingdienst toestemming voor het registreren van deze doorlopende machtiging.
Let op: Voor zover van toepassing ontvang je voor de inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting een aparte brief.

Akkoord – Registratie doorlopende machtiging

Indien je akkoord gaat met de registratie van de doorlopende machtiging, wil je het formulier bij de registratiebrief dan zo spoedig mogelijk naar ons doorsturen? Bij voorkeur per mail naar machtigingen@hoekenblok.nl. De activeringscode op dat formulier hebben wij nodig om de registratie van de doorlopende machtiging te activeren.

Niet akkoord – Registratie doorlopende machtiging

Ga je niet akkoord dan hoef je met het formulier bij de registratiebrief niets te doen.

Intrekken – Registratie doorlopende machtiging

Wil je de machtiging op een later tijdstip alsnog intrekken? Gebruik dan het formulier ‘Registratie machtiging intermediair afwijzen of intrekken’ dat met de registratiebrief wordt meegestuurd.

Mochten er verder nog vragen zijn over de doorlopende machtiging, aarzel dan niet en neem contact met ons op.

Vragen?

Neem contact op met één van onze specialisten.

Arno Biemans
Mail mij
Albert de Jager
Mail mij
Alexander Houtman
Mail mij
Gert-Jan Post
Mail mij
Trouwen als ondernemer – deel 2

In deze Hoek en Blog-serie volgen we het wel en wee van Jeroen, relatiebeheerder bij Hoek en Blok.

lees meer
Trouwen als ondernemer – deel 1

In deze Hoek en Blog-serie volgen we het wel en wee van Jeroen, relatiebeheerder bij Hoek en Blok.

lees meer
Steunpakket 2.0

Een nieuw steunpakket levert altijd vragen op en dat beseffen wij als geen ander. Om deze reden hadden wij op donderdag 4 juni van 11.30 tot 12.30 uur een webinar georganiseerd. Onze specialisten hebben tijdens dit webinar gesproken over de nieuwe ontwikkelingen.

lees meer
Blijf op de hoogte
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang als eerste het laatste nieuws!