Het kรกn weer. En dat laten we ons geen twee keer zeggen. Gisteravond mochten we dus eindelijk weer eens een live relatieavond beleven. Samen met honderden klanten en andere relaties was dat genieten in De Lockhorst in Sliedrecht. Van het ontmoeten; van het bijpraten en van het samenzijn met elkaar.

Vanzelfsprekend grepen we de gelegenheid aan om ook een kleine update over onszelf te geven; waaronder de start van ons nieuwe label voor HRM-dienstverlening: QuatroHR. Daarna was het tijd voor de โ€˜Slimste Klantโ€™-quiz, onder leiding van collega Maarten Tissink en met jurylid Jeroen Groot. Klanten Marijn Jongeling, Gertjan Strietman en Andre Pellikaan streden voor deze titel: Andre ging er met de prijs en bijbehorende eeuwige roem vandoor. Nogmaals gefeliciteerd!

Tenslotte was het podium voor Guido Weijers die zijn licht liet schijnen op geluk. Wat is het eigenlijk en waarom willen we รผberhaupt gelukkig zijn? Met de nodige humor voerde hij ons langs grote denkers als Aristoteles enโ€ฆ Arnold Schwarzenegger, en werd de vraag beantwoord of geld gelukkig maakt. Een mooi betoog dat een ieder zeker aan het denken heeft gezet. โ€œBlijf niet staren naar het verleden, want dan blijf je met je rug naar de toekomst staan. In het verleden gebeurt niets meer.โ€

Wat een geluk dat we weer met zโ€™n allen gezamenlijk deze relatieavond hebben kunnen beleven. Dank aan iedereen die we mochten begroeten. Op naar een volgende keer!

Prijsuitreiking spelshow De Slimste Klant
Hoek en Blok groeit en deelt succes!

We zijn trots om aan te kondigen dat we zijn gegroeid van 9 naar 12 aandeelhouders. Een warm welkom aan onze nieuwe aandeelhouders: Frank Roubos, Carmen van Lopik en Peter Roskam.

lees meer
Hoek en Blok breidt directieteam uit

We zijn trots om aan te kondigen dat ons directieteam per vandaag, 1 juli 2024, ย is uitgebreid van twee naar drie directeuren. Naast Ad Riebergen en Bas van der Corput verwelkomen we Maressa Waal als operationeel directeur.

lees meer
Voetbal Insight: kijkje achter de schermen met Bas Nijhuis

โ€˜Jezelf zijnโ€™. Heel veel ingewikkelder was het advies niet dat topscheidsrechter Bas Nijhuis de afgeladen grote zaal in het Alblasserdamse Landvast meegaf tijdens de relatieavond.

lees meer
Bezwaar box 3 belasting

Het Kerstarrest houdt de gemoederen flink bezig. De hamvraag: kan ik (nog) in bezwaar tegen de aanslag inkomstenbelasting waarin box 3 belasting is begrepen.
Lees snel meer.

lees meer
Coronasteunpakket voor banen en economie stopt per 1 april

Ondernemers kunnen vanaf 1 april geen gebruik meer maken van de tijdelijke Noodmaatregel Overbrugging Werkgelegenheid (NOW), de Tegemoetkoming Vaste Lasten (TVL) en het generieke uitstel van belastingbetalingen.

lees meer
Doorlopende machtiging aanslagen en vooraf ingevulde aangifte

De registratie van de doorlopende machtiging hebben we voor al onze klanten al bij de belastingdienst aangevraagd. Binnenkort ontvang je hierover van de belastingdienst een registratiebrief.

lees meer
Blijf op de hoogte
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang als eerste het laatste nieuws!