Een bedrijfsfinanciering organiseren vraagt tegenwoordig veel van de ondernemer. Wij weten de weg. Financier je zelf of is ‘vreemd vermogen’ meer passend? Kun je daarvoor bij de bank terecht of zijn alternatieve methoden meer geschikt? Het zijn vragen die voor jou als ondernemer wellicht geen dagelijkse kost zijn, maar waar onze specialisten inmiddels decennia lang ervaring mee hebben. Zij helpen je de juiste keuzes te maken en begeleiden je van A tot Z.

Wij beschikken over diverse financieringskanalen, waaronder een eigen netwerk van informal investors. Daarnaast hebben we bijzonder goede ingangen bij de banken. Onze nuchtere en deskundige inbreng biedt jou de rust en ruimte om ook in corporate finance-trajecten het hoofd koel te houden.

De voordelen

  • We hebben veel ervaring in allerlei financieringsvormen, waardoor we een advies op maat kunnen geven. Dit scheelt vaak in de kosten, of het geeft jou als ondernemer bijvoorbeeld meer flexibiliteit.
  • Heb je een goed idee, maar geen kans bij de bank? Met behulp van het eigen netwerk van informal investors van Hoek en Blok zorgen we vaak dat er tóch een passende financiering gevonden wordt.
  • Banken hebben vertrouwen in de begeleiding door een bedrijfsadviseur van Hoek en Blok, waardoor ze een flinke korting geven op de bemiddelingskosten.

Een bedrijfsadviseur die jou als ondernemer ontzorgt en voor je door het vuur gaat. Dat geeft rust en ruimte! Zo kun jij je blijven focussen op je bedrijf of op nieuwe uitdagingen.

De werkwijze

 

Vragen?

Neem contact op met één van onze specialisten.

Julian Pieper
Mail mij
Rens Gamers
Mail mij
Ad Riebergen
Mail mij
Jan de Blok
Mail mij
Hoe koop ik een bedrijf?
Wij staan voor je klaar
Hoe verkoop ik een bedrijf?
Wij staan voor je klaar
Welke bedrijfsfinanciering past bij mij?
Wij staan voor je klaar
Wat komt er allemaal kijken bij een fusie met een ander bedrijf?
Wij staan voor je klaar
Waar moet ik aan denken bij een bedrijfsovername?
Wij staan voor je klaar
Hoe wordt de waarde van mijn bedrijf bepaald?
Wij staan voor je klaar
Wat is een due dilligence-onderzoek?
Wij staan voor je klaar
Waar vind ik een informal investor?
Wij staan voor je klaar
Hoe krijg ik mijn bedrijf weer op de rit?
Wij staan voor je klaar
Klantverhaal: H4 Lease
In Nederland is het leasen van auto’s in de jaren '80 groot geworden. Inmiddels is het voor velen een bekend proces. H4 Lease pakt het echter anders aan. Als enige in Nederland kun je er variabel afrekenen per gereden kilometer. “Met corona laat dat voordeel zich makkelijk uitleggen.”
lees meer
Klantverhaal: Van Hoorne Entertainment
Ondanks dat corona er fors ingehakt heeft in de horeca en evenementenbranche, is 2020 geen verloren jaar voor Michael van Hoorne. De plots beschikbare tijd leidde tot een aantal mooie initiatieven, waaronder een heus vakantiepark in de Alblasserwaard.
lees meer
Contact
Meer informatie?

Laat jouw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.