Vastgoed nieuwsbrieven

Hoek en Blok icon
Vastgoednieuwsbrief juni 2023
12/06/2023 | vastgoed

Hoe ga je om met onroerend goed bij een bedrijfsovername/-waardering? Je leest hierover in onze vastgoednieuwsbrief. Daarnaast bespreken we de MIA subsidie voor utiliteitsgebouwen en geven we informatie over de SDE++.

Lees de nieuwsbrief
Hoek en Blok icon
Vastgoednieuwsbrief februari 2023
23/02/2023 | vastgoed

We hebben de volgende onderwerpen in deze vastgoednieuwsbrief: let op bij financiering van vastgoedbeleggingen met vreemd vermogen en het loont om onderzoek te doen naar financieringsopties bij een stijgende rente. En in ons klantverhaal lees je hoe wij Michael van Hoorne hebben kunnen helpen met de realisatie van Vakantiepark Molenwaard.

 

 

 

Lees de nieuwsbrief
Hoek en Blok icon
Vastgoednieuwsbrief november 2022
24/11/2022 | vastgoed

In de vastgoednieuwsbrief gaan we in op de tegemoetkoming van energiekosten voor het mkb (TEK-regeling) en geven we antwoord op de vraag wat de kostprijs is bij sloop en nieuwbouw van bedrijfsvastgoed.

Lees de nieuwsbrief
Hoek en Blok icon
Vastgoednieuwsbrief september 2022
15/09/2022 | vastgoed

In deze vastgoednieuwsbrief herinneren we je eraan dat kantoorgebouwen groter dan 100m2 vanaf 1 januari verplicht een energielabel C moeten hebben. Leggen we uit dat een dekking is gewenst als je kiest voor een btw-belaste levering van een onroerende zaak en vertellen we trots dat IMC partner is geworden in Zakelijk Energieloket BAR.

Lees de nieuwsbrief
Hoek en Blok icon
Vastgoednieuwsbrief juni 2022
08/06/2022 | vastgoed

We hebben de volgende onderwerpen in deze vastgoednieuwsbrief: vastgoed en de toekomst van box 3, via Brookz en Dealsuite je vastgoedportefeuille aankopen óf verbreden en weer meer informatie over de Subsidie Duurzame Energie.

Lees de nieuwsbrief
Hoek en Blok icon
Vastgoednieuwsbrief februari 2022
10/02/2022 | vastgoed

In deze vastgoednieuwsbrief staan er 3 vragen centraal: Wanneer is er na sloop nog sprake van bebouwde grond?, Is de huidige rentestijging duurzaam of niet? en Verduurzamingsplannen?.

Lees de nieuwsbrief
Hoek en Blok icon
Vastgoednieuwsbrief november 2021
25/11/2021 | vastgoed

In deze vastgoednieuwsbrief hebben wij de volgende onderwerpen: kantoorpanden zijn verplicht om energielabel C te dragen, wat betekent de zesmaandenregeling in de overdrachtsbelasting en van alles over de subsidieregeling verduurzamingsmaatregelen mkb.

Lees de nieuwsbrief
Hoek en Blok icon
Vastgoednieuwsbrief september 2021
09/09/2021 | vastgoed

In deze vastgoednieuwsbrief hebben wij de volgende onderwerpen: Financieringsrente gemiddeld 0,5% lager met een groenverklaring, Ook overdrachtsbelasting bij verkrijgen van een fictieve onroerende zaak en Subsidieregeling advies en ondersteuning verduurzamingsmaatregelen MKB.

Lees de nieuwsbrief
Hoek en Blok icon
Vastgoednieuwsbrief juni 2021
14/06/2021 | vastgoed

In deze vastgoednieuwsbrief kun je meer lezen over of het nu de juiste tijd is om vastgoed te kopen of niet, vertellen we over de fiscale levenscyclus van een woning en geven we weer aandacht aan de SDE++ subsidie die 21 september opent. En als laatst geven we je de mogelijkheid om ons Whitepaper over de vakantiewoning en fiscus te downloaden.

Lees de nieuwsbrief
Hoek en Blok icon
Vastgoednieuwsbrief februari 2021
22/02/2021 | vastgoed

In deze vastgoednieuwsbrief vertellen wij over onze uitbreiding van financieringsmogelijkheden voor commercieel vastgoed, exit van de ontwikkelaar is geen overgang algemeenheid van goederen en vertellen wij hoe je makkelijk BIK aan kunt vragen.

Lees de nieuwsbrief
Hoek en Blok icon
Vastgoednieuwsbrief november 2020
26/11/2020 | vastgoed

In deze vastgoednieuwsbrief van november vertellen wij meer over investeren wanneer je last hebt van de  negatieve rente bij banken. Wij geven een mooi voorbeeld uit de praktijk waarbij door in een vroeg stadium de zaken goed te structureren je tot forse besparingen kunt komen. En wij vertellen wat meer over de Regeling groenprojecten, met namen gericht op de duurzame utiliteits- en industriebouw.

 

Lees de nieuwsbrief
Hoek en Blok icon
Vastgoednieuwsbrief oktober 2020
01/10/2020 | vastgoed

Door strengere balanseisen bij grootbanken zien wij in de praktijk dat het steeds lastiger wordt om beleggingsvastgoed te financieren. Het is onze ervaring en specialiteit om voor elk goed plan een geschikte financieringsoplossing te vinden. In deze nieuwsbrief gaan we hier verder op in. Ook zullen we meer vertellen over de subsidieregeling Duurzame Energie ++ 2020 en 2021.

Lees de nieuwsbrief
Hoek en Blok icon
Vastgoednieuwsbrief juni 2020
17/06/2020 | vastgoed

In deze vastgoednieuwsbrief komen de volgende onderwerpen aan bod: Actualiteiten schenking bedrijfsmatig vastgoed, Strengere financieringsnormen door de gevolgen van corona en
Subsidieregeling Duurzame Energie ++. Lees er meer over in onze nieuwsbrief.

Lees de nieuwsbrief
Hoek en Blok icon
Vastgoednieuwsbrief februari 2020
21/02/2020 | vastgoed

In deze vastgoednieuwsbrief praten bij je bij over de volgende onderwerpen:
– 2% overdrachtsbelasting bij transformatie
– Inspiratiesessie Verduurzaming vastgoed
– Subsidieregeling Duurzame Energieproductie

Lees de nieuwsbrief
Hoek en Blok icon
Vastgoednieuwsbrief november 2019
26/11/2019 | vastgoed

Wij zijn gestart met een speciale vastgoednieuwsbrief. In deze eerste editie vertellen wij graag meer over de volgende onderwerpen:
– Oud of (ver)nieuw(bouw)?
– Financieren van duurzaam vastgoed
– SDE subsidie
– Informatieplicht energiebesparing

Lees de nieuwsbrief

Wil jij ook de nieuwsbrief ontvangen?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang als eerste het laatste nieuws!