Het eerste steunpakket liep op 31 mei af. Het tweede steunpakket voor ondernemers staat in de steigers.
De maatregelen worden op hoofdlijnen voor vier maanden (juni tot en met september) verlengd. Zo is er meer compensatie voor vaste lasten, zijn er wijzigingen ten aanzien van de ontslagboete in de NOW-regeling en is er onder andere verder uitstel van belastingen. Daarnaast geldt er een partnertoets voor de Tozo-regeling.

Een nieuw steunpakket levert altijd vragen op en dat beseffen wij als geen ander. Om deze reden hadden wij op donderdag 4 juni van 11.30 tot 12.30 uur een webinar georganiseerd. Onze specialisten hebben tijdens dit webinar gesproken over de nieuwe ontwikkelingen.

Mocht u over bepaalde onderwerpen nog vragen hebben dan kunt u bellen met 0184 49 68 00 of mailen naar info@hoekenblok.nl

Vragen?

Neem contact op:

Jeroen Groot
Mail mij
Ondernemerscollege Aan de slag met duurzaamheid – 11 april 2024

Je wordt bijgepraat over de wijzigingen in de wet- en regelgeving. Je krijgt concrete tips en handvaten om de duurzame transformatie te starten van jouw bedrijf.

lees meer
Doorlopende machtiging aanslagen en vooraf ingevulde aangifte

De registratie van de doorlopende machtiging hebben we voor al onze klanten al bij de belastingdienst aangevraagd. Binnenkort ontvang je hierover van de belastingdienst een registratiebrief.

lees meer
Trouwen als ondernemer – deel 2

In deze Hoek en Blog-serie volgen we het wel en wee van Jeroen, relatiebeheerder bij Hoek en Blok.

lees meer
Trouwen als ondernemer – deel 1

In deze Hoek en Blog-serie volgen we het wel en wee van Jeroen, relatiebeheerder bij Hoek en Blok.

lees meer
Blijf op de hoogte
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang als eerste het laatste nieuws!