Transactie

REMONDIS Nederland heeft Reijm Nieuwerkerk Transport B.V. overgenomen. Hoek en Blok heeft de verkoper begeleid bij het zoeken naar potentiële kopers, de onderhandelingen, het due diligence onderzoek en het afwikkelen van de transactie (inclusief het opstellen van en onderhandelen over de transactiedocumentatie).

Reijm Nieuwerkerk Transport

Reijm Nieuwerkerk Transport is een afvalinzamel- en overslagstation in Nieuwerkerk aan den IJssel. Ook vindt de verhuur van containers plaats, onder andere via een webshop. Daarnaast beschikt het bedrijf over een uitgebreid wagen- en machinepark die kunnen worden ingezet bij de verschillende werkzaamheden.

Remondis Nederland

REMONDIS Nederland is een onderdeel van de REMONIDS groep die een wereldwijde dienstverlener is op het gebied van recycling, afvalinzameling en afvalwaterbehandeling. Door de overname van Reijm Nieuwerkerk Transport B.V. versterkt het haar positie in Zuidwest Holland.

Zie voor meer informatie: https://www.remondisnederland.nl/nl/home/

Ook hulp nodig bij het verkopen van je bedrijf?
Betrokken

Meer weten over de betrokken adviseurs?

Rens Gamers
Mail mij
Julian Pieper
Mail mij
Jan de Blok
Mail mij
Maarten Tissink
Mail mij
Van der Kooy overgenomen door management en Den Hartog Groep
Van der Kooy Pijnacker B.V. is door het huidige management en Den Hartog Groep uit Groot-Ammers overgenomen. Hoek en Blok heeft hierbij de transactie begeleid en de juridische documentatie opgesteld.
lees meer
VoorkomLeegstand heeft Livable overgenomen
VoorkomLeegstand heeft Livable overgenomen. Hoek en Blok heeft de aankoop begeleid, het Due Dilligence uitgevoerd en de benodigde contracten opgesteld
lees meer
4PL Services heeft Sameday International Rotterdam overgenomen
Hoek en Blok heeft de verkopende partij bijgestaan met een bedrijfswaardering, onderhandeling en bij alle zaken die komen kijken bij de verkoop van een onderneming.
lees meer
Contact
Meer informatie?

Laat jouw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.