Transactie
Gantrex heeft Liftcom B.V. overgenomen. Hoek en Blok heeft verkoper Liftcom begeleid bij de voorbereiding van de verkoop, de onderhandelingen, het due diligence-onderzoek en de juridische afronding van de verkoop.

Liftcom B.V.
Liftcom B.V. is een bedrijf dat gespecialiseerd is in onderhoud, reparatie en inspectie van havenkranen, hoofdzakelijk gevestigd in de haven van Rotterdam. Daarnaast ontwerpt Liftcom mechanische en staalconstructies. Ook is Liftcom actief in het coachen en trainen van onderhoudspersoneel.

Gantrex
Gantrex is de wereldwijde marktleider in productie, installatie, distributie en onderhoud van kranen. De verschillende producten van Gantrex worden gebruikt in verschillende markten zoals havens, scheepwerven en andere zware industrieën. Het bedrijf komt oorspronkelijk uit België, maar is inmiddels een multinational met activiteiten in 20 landen

Ook plannen voor bedrijfsovername?
Betrokken

Meer weten over de betrokken adviseurs?

Rens Gamers
Mail mij
Jeffry Goedbloed
Mail mij
Verkoop van Reijm Nieuwerkerk aan Jaro Groep en Fields Group
Hoek en Blok Corporate Finance heeft Reijm geadviseerd bij de verkoop van Reijm Nieuwerkerk aan Jaro Groep en Fields Group.
lees meer
4PL Services heeft Sameday International Rotterdam overgenomen
Hoek en Blok heeft de verkopende partij bijgestaan met een bedrijfswaardering, onderhandeling en bij alle zaken die komen kijken bij de verkoop van een onderneming.
lees meer
Aandelenoverdracht van Connect Products B.V.
Hennie Romijn, aandeelhouder van Connect Products B.V., heeft besloten zijn aandelen aan te bieden aan medeaandeelhouders. Hoek en Blok heeft de inkoop/verkoop van de aandelen, juridische documentatie en financiering begeleid
lees meer
Contact
Meer informatie?

Laat jouw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.