Transactie

Promax IT heeft ActiveView Beheer B.V. overgenomen. Hoek en Blok heeft de verkoper begeleid bij de onderhandelingen, het due diligence onderzoek en het afwikkelen van de transactie (inclusief het opstellen van en onderhandelen over de transactiedocumentatie).

ActiveView Beheer B.V.

ActiveView Beheer B.V. is een automatiseringsbedrijf die ICT omgevingen Bouwt, Beschermt en Beheert. Hierdoor zijn deze ICT systemen stabiel, veilig en is de continuïteit gegarandeerd.

Zie voor meer informatie: https://activeview.nl/

Promax IT

Promax IT is sinds 1992 een aanbieder van veilige, betrouwbare en intelligente IT-oplossingen. Door de overname van ActiveView Beheer B.V. die vestigingen heeft in Alblasserdam, Leiden en Leeuwarden, versterkt het haar positie in de ICT-branche en wordt zij robuuster, ofwel wat betreft personele omvang als ook op financieel vlak. Daarnaast kan Promax haar kennis en ervaring op het gebied van cybersecurity- en Artificial Intelligence oplossingen overdragen aan ActiveView.

Zie voor meer informatie: https://www.promax.nl/

Ook plannen voor bedrijfsovername?
Betrokken

Meer weten over de betrokken adviseurs?

Rens Gamers
Mail mij
Julian Pieper
Mail mij
Jeffry Goedbloed
Mail mij
Verkoop van Reijm Nieuwerkerk aan Jaro Groep en Fields Group
Hoek en Blok Corporate Finance heeft Reijm geadviseerd bij de verkoop van Reijm Nieuwerkerk aan Jaro Groep en Fields Group.
lees meer
Overname Liftcom door Gantrex
Hoek en Blok heeft de verkoper begeleid bij de onderhandelingen, het due diligence onderzoek en het afwikkelen van de transactie (inclusief het opstellen van de transactiedocumentatie).
lees meer
4PL Services heeft Sameday International Rotterdam overgenomen
Hoek en Blok heeft de verkopende partij bijgestaan met een bedrijfswaardering, onderhandeling en bij alle zaken die komen kijken bij de verkoop van een onderneming.
lees meer
Contact
Meer informatie?

Laat jouw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.