Transactie

Hagenaar Reclame B.V. wordt overgedragen aan de volgende generatie en zijn compagnon. Hoek en Blok heeft de familie begeleid bij de bedrijfswaardering, onderhandelingen en het afwikkelen van de transactie (inclusief het opstellen van de transactiedocumentatie).

Hagenaar Reclame B.V.

1 juli 1980 werd Hagenaar Reclame B.V. opgericht door Adrie Hagenaar. Hij huurde een kleine loods en begon voor zichzelf een zeefdrukkerij. Inmiddels is de onderneming uitgegroeid tot een begrip in de wereld van in- and outdoor signing met gerenommeerde opdrachtgevers zoals Ahold Delhaize, New York Pizza, Lyle & Scott en vele anderen. Hagenaar is marktleider op het gebied van makelaarsborden, is grootleverancier van spandoeken en stickers en ervaren in alle soorten drukwerk. Door het uitgebreide machinepark met onder andere printers, plotters en freesmachines, is Hagenaar in staat het reclamewerk zelf te produceren en verbeteren.

Zie voor meer informatie: https://www.hagenaarreclame.nl/

Ook plannen voor bedrijfsovername?
Betrokken

Meer weten over de betrokken adviseurs?

Julian Pieper
Mail mij
Jens de Schrijver
Mail mij
Van der Kooy overgenomen door management en Den Hartog Groep
Van der Kooy Pijnacker B.V. is door het huidige management en Den Hartog Groep uit Groot-Ammers overgenomen. Hoek en Blok heeft hierbij de transactie begeleid en de juridische documentatie opgesteld.
lees meer
VoorkomLeegstand heeft Livable overgenomen
VoorkomLeegstand heeft Livable overgenomen. Hoek en Blok heeft de aankoop begeleid, het Due Dilligence uitgevoerd en de benodigde contracten opgesteld
lees meer
4PL Services heeft Sameday International Rotterdam overgenomen
Hoek en Blok heeft de verkopende partij bijgestaan met een bedrijfswaardering, onderhandeling en bij alle zaken die komen kijken bij de verkoop van een onderneming.
lees meer
Contact
Meer informatie?

Laat jouw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.