Transactie

Het management van Packland heeft door middel van een Management Buy-Out 100% van de aandelen in Packland B.V. overgenomen. Hoek en Blok heeft de partijen begeleid bij de bedrijfswaardering, onderhandelingen, bancaire financiering en het afwikkelen van de transactie (inclusief het opstellen van de transactiedocumentatie).

Packland B.V.

Packland B.V. is sinds 1987 uitgegroeid tot een toonaangevende speler in de verf-, kit- en chemische industrie, voor het verpakken van producten in dozen, het depalletiseren en het palletiseren. Hierbij wordt een op maat gemaakte machine ontworpen en gemaakt voor de specifieke wensen van de klant.

De oud-eigenaar bereikte de pensioengerechtigde leeftijd waarbij het management van het bedrijf aangaf het bedrijf graag te willen overnemen.

Zie voor meer informatie: https://www.packland.com/

Ook plannen voor bedrijfsovername?
Betrokken

Meer weten over de betrokken adviseurs?

Julian Pieper
Mail mij
Rens Gamers
Mail mij
Maarten Tissink
Mail mij
Van der Kooy overgenomen door management en Den Hartog Groep
Van der Kooy Pijnacker B.V. is door het huidige management en Den Hartog Groep uit Groot-Ammers overgenomen. Hoek en Blok heeft hierbij de transactie begeleid en de juridische documentatie opgesteld.
lees meer
VoorkomLeegstand heeft Livable overgenomen
VoorkomLeegstand heeft Livable overgenomen. Hoek en Blok heeft de aankoop begeleid, het Due Dilligence uitgevoerd en de benodigde contracten opgesteld
lees meer
4PL Services heeft Sameday International Rotterdam overgenomen
Hoek en Blok heeft de verkopende partij bijgestaan met een bedrijfswaardering, onderhandeling en bij alle zaken die komen kijken bij de verkoop van een onderneming.
lees meer
Contact
Meer informatie?

Laat jouw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.