Veel arbodiensten werken met jaarcontracten voor de duur van een kalenderjaar. Hierbij hanteren zij vaak een opzegtermijn van drie maanden. Zorg daarom dat u het contract voor 1 oktober proforma opzegt, zodat u niet ongewenst aan een nieuwe contract vastzit.

Vallen de verzuimcijfers tegen of is de wachttijd voor een bezoek aan de bedrijfsarts te lang? Kortom, bent u niet tevreden met de arbodienstverlening binnen uw bedrijf, dan is dit het moment om knopen door te hakken.

Veel arbodiensten zijn grote, logge organisaties die niet echt met u meedenken als ondernemer of werkgever. Dat kan anders! Bij arbodienst VerzuimPreventPlus is maatwerk standaard. Vanzelfsprekend begeleiden wij volgens de Wet Verbetering Poortwachter, maar wij zorgen voor een aanpak en resultaat. Door onze kennis en ons netwerk aan specialisten. Door waterdichte registratie en door er kort op te zitten.

Daarnaast bekijken we wat uw organisatie specifiek nodig heeft. Hiervoor kunt u gebruik maken van onze eigen deskundigen. Van arbeidsdeskundigen tot bedrijfsartsen en van verzuim­begeleiders tot loopbaancoaches. Verder bieden wij u een netwerk aan dienstverleners op allerlei vakgebieden. Bijvoorbeeld arbeidsjuristen of psychologen.

Dus, wilt u nu echt eens werk maken van het voorkomen van verzuim en het bouwen aan een vitale organisatie? Zeg het contract met uw huidige arbodienst op voor 1 oktober en neem contact op met Arja Verwaal, onze manager VerzuimPreventPlus via a.verwaal@verzuimpreventplus.nl of 0184-49 68 04.

Aangepast Arbobesluit i.v.m. corona: tref de noodzakelijke maatregelen en voorzieningen!

I.v.m. de coronapandemie zijn er vanaf 2 december 2020 tijdelijke aanvullende bepalingen opgenomen in het Arbobesluit.

lees meer
Corona Safety Indicator – Met een veilig gevoel op kantoor

Het RIVM benadrukt dat het belangrijk is goed te ventileren, om verspreiding van het coronovirus tegen te gaan. Maar hoe weet je of de luchtkwaliteit op kantoor wel goed veilig genoeg is?

lees meer
Blijf op de hoogte
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang als eerste het laatste nieuws!