Lente Lente Lente

Direct contact

Steven Verkaart RE CIPP/E

Steven Verkaart RE CIPP/E

E-mail

IT audit & advies

De IT basis op orde

Haalt u het maximale uit IT? Is uw IT betrouwbaar genoeg om uw bedrijf erop te bouwen?

IT wordt steeds belangrijker voor uw bedrijf. Het adequaat besturen van uw IT organisatie is echter niet uw kernactiviteit. Of IT in de cloud zit of ‘on-premise’, in eigen beheer of uitbesteed, onze IT adviseurs helpen u graag om de basis IT processen op orde te krijgen. Zo krijgt u grip op IT.

 

Bekijk onze ‘IT basis op orde’ pagina.

Beveiliging & continuïteit

Is de continuïteit van uw systemen op orde?

IT grijpt op vrijwel alle onderdelen van uw bedrijf in. Maar is de continuïteit van deze systemen wel geregeld? En krijgen hackers en malware geen kans om uw systemen te besmetten?

Kortom, hoe zorgt u ervoor dat uw bedrijf de vruchten plukt van IT in plaats van de dupe wordt van vastgelopen of gehackte systemen?

Bekijk onze IT beveiliging en continuïteit pagina.

Privacy regelgeving (AVG)

Pragmatisch voldoen aan de privacy regels?

Met de AVG van kracht, zijn persoonsgegevens beter beschermd. Privacynaleving is inmiddels ook onderdeel van maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Hoek en Blok helpt u om op een pragmatische wijze te voldoen aan de AVG. Privacy-eisen integreren we optimaal in uw bestaande processen.

Bekijk onze Privacy pagina.

Audit & assurance (ISAE 3000/3402)

Wilt u IT & privacy beheersing aantonen?

Aantoonbare IT- en privacybeheersing is voor uw (potentiële) klanten steeds vaker een randvoorwaarde bij de selectie van een leverancier.

Wij adviseren u bij het inrichten van IT- en privacyprocessen en geven ISAE Assurance rapportages af om de beheersing aan uw klanten aan te tonen.

Bekijk onze Audit & Assurance pagina.