Lente Lente Lente
post_type: hb_medewerkers
Jan de Blok RA

Jan de Blok RA

directeur

Over Jan,

De eerste tien jaar van zijn loopbaan werkzaam bij EY (Ernst & Young) en haar voorgangers Brands & Wolff en Moret&Limperg. Na eerst nog een jaar voor een klant te hebben gewerkt (zowel internationaal als vanuit de Rotterdamse haven), terecht gekomen bij Feyenoord als controller. Het bloed kroop toch waar het niet gaan kan, de ondernemer in Jan is samen met een partner, een assistent en een secretaresse voor zichzelf begonnen: Maes B.V. Met een behoorlijk opgebouwde klantenkring en een toegenomen personeelsbestand is Maes na 18 jaar samengegaan met Hoek en Blok en is Jan één van de vier directieleden.
Jan is een sparringpartner en een klankbord voor de ondernemer. “Ik ben een mid-mid, ik zorg voor de spelverdeling, ik organiseer een onderneming, ik zie niet alleen de gevaren maar ook de kansen”.

Jan komt uit een ondernemersgezin, geboren en getogen in Stellendam, nu woonachtig in Ouddorp. Hij is  voorzitter van Ondernemersvereniging Goeree en is lid van twee Raden van Commissarissen, United Fish Auctions N.V. en Woonvisie Ridderkerk. Daarnaast weet hij nog tijd vrij te maken om af en toe te voetballen, te zeilen en om hard te lopen.