Transactie 

VoorkomLeegstand heeft Livable overgenomen. Hoek en Blok heeft de aankoop begeleid, het Due Dilligence uitgevoerd en de benodigde contracten opgesteld. Door de overname kan VoorkomLeegstand haar visie om vastgoed te beschermen, onderhouden en bewonen verder uit breiden.

Livable 

Livable is een onderneming die actief is op de vastgoedmarkt als leegstandbeheerder. Het doel is om voor elk vraagstuk omtrent een leegstaand vastgoedobject een passende invulling te geven. Hierdoor wordt leegstand voorkomen en de ruimtes optimaal benut.

VoorkomLeegstand 

VoorkomLeegstand zet zich ook in om de Leegstand van vastgoed zo goed en efficiënt mogelijk in te richten, of het nu gaat om beheer, beveiliging of social return. Hierdoor wordt niet alleen de leefbaarheid in een pand bevorderd, maar ook in de omgeving.

Sinds 2023 zijn deze ondernemingen samen gegaan onder één naam. Zie voor meer informatie: https://livable.nl/

Betrokken

Neem contact op met één van onze specialisten.

Jan de Blok
Mail mij
Maarten Tissink
Mail mij
Rens Gamers
Mail mij
Verkoop van Reijm Nieuwerkerk aan Jaro Groep en Fields Group
Hoek en Blok Corporate Finance heeft Reijm geadviseerd bij de verkoop van Reijm Nieuwerkerk aan Jaro Groep en Fields Group.
lees meer
Overname Liftcom door Gantrex
Hoek en Blok heeft de verkoper begeleid bij de onderhandelingen, het due diligence onderzoek en het afwikkelen van de transactie (inclusief het opstellen van de transactiedocumentatie).
lees meer
4PL Services heeft Sameday International Rotterdam overgenomen
Hoek en Blok heeft de verkopende partij bijgestaan met een bedrijfswaardering, onderhandeling en bij alle zaken die komen kijken bij de verkoop van een onderneming.
lees meer
Contact
Meer informatie?

Laat jouw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.