Transactie

Veth Investments heeft ATS Transporttechnieken overgenomen. Hoek en Blok heeft de aankoop begeleid. Het opstellen van de overeenkomsten was hier ook een onderdeel van.

Veth Investments

Veth Investments is voortgekomen uit een eerdere transactie waarbij Hoek en Blok ook onderdeel was. Erik Veth heeft als derde generatie zijn familiebedrijf Veth Propulsion verkocht aan het Amerikaanse bedrijf Twin Disc. Via investeringen en minderheidsdeelnemingen wil hij zijn kennis en ervaring delen en daarmee bijdragen aan bedrijven.

ATS Transporttechnieken

ATS Transporttechnieken ontwerpt, berekent en tekent transportsystemen en constructies. Hierbij zorgen ze ook voor de besturingskasten van de systemen en de software om deze transporttechnieken in gebruik te kunnen nemen.

Zie voor meer informatie: https://ats-transporttechnieken.nl/

 

Betrokken

Neem contact op met één van onze specialisten.

Julian Pieper
Mail mij
Jeffry Goedbloed
Mail mij
Van der Kooy overgenomen door management en Den Hartog Groep
Van der Kooy Pijnacker B.V. is door het huidige management en Den Hartog Groep uit Groot-Ammers overgenomen. Hoek en Blok heeft hierbij de transactie begeleid en de juridische documentatie opgesteld.
lees meer
VoorkomLeegstand heeft Livable overgenomen
VoorkomLeegstand heeft Livable overgenomen. Hoek en Blok heeft de aankoop begeleid, het Due Dilligence uitgevoerd en de benodigde contracten opgesteld
lees meer
4PL Services heeft Sameday International Rotterdam overgenomen
Hoek en Blok heeft de verkopende partij bijgestaan met een bedrijfswaardering, onderhandeling en bij alle zaken die komen kijken bij de verkoop van een onderneming.
lees meer
Contact
Meer informatie?

Laat jouw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.