Transactie

Hoek en Blok Corporate Finance heeft Reijm geadviseerd bij de verkoop van Reijm Nieuwerkerk aan Jaro Groep en Fields Group. Hoek en Blok heeft Reijm Nieuwerkerk gedurende het verkoopproces geadviseerd en bijgestaan. De volgende werkzaamheden zijn uitgevoerd:

·      Het opstellen van een Informatie Memorandum;
·      Zoeken naar mogelijke kopers;
·      Coördinatie van het due diligence proces;
·      Het structureren van de deal;
·      Onderhandelen over verkoopprijs en voorwaarden (inclusief de LOI en koop-verkoopovereenkomst).

Reijm Nieuwerkerk

Reijm Nieuwerkerk is een familiebedrijf met ruim 50 jaar ervaring in de groensector, gespecialiseerd in groen onderhoud voor gemeenten. Met een sterke toewijding beheert Reijm Nieuwerkerk het onderhoud van openbaar groen, parken en groenstroken binnen stedelijke gebieden. Dankzij een professionele aanpak, betrouwbaarheid en nauwe samenwerking met gemeentelijke instanties, heeft Reijm Nieuwerkerk langdurige relaties met diverse gemeente.

Zie voor meer informatie: https://reijmgroepbv.nl/

Jaro Groep

Jaro Groep is een bedrijf in de grond-, weg- en waterbouwsector (GWW), met specialisaties in groenonderhoud en baggerwerk. Door de jaren heen zijn er verschillende specialisaties ontstaan, waaronder binnen de petrochemie, bekabeling, leidingwerken en andere energie-gerelateerde activiteiten. Dankzij een ondernemende visie is het bedrijf uitgegroeid tot een gerespecteerde speler in de markt.

Zie voor meer informatie: https://jarogroup.com/

Fields Group

FIELDS is een proactieve investeerder die actief deelneemt aan en investeert in bedrijven met potentieel, waarbij ze kansen zien en benutten voor groei. Met een betrokken aanpak en een focus op lange termijn groei en winstgevendheid streven ze naar echte transformaties binnen hun participaties.

Zie voor meer informatie: https://www.fields.nl/

Betrokken

Neem contact op met één van onze specialisten.

Jan de Blok
Mail mij
Jurre van Dijk
Mail mij
Julian Pieper
Mail mij
Jeffry Goedbloed
Mail mij
Overname Liftcom door Gantrex
Hoek en Blok heeft de verkoper begeleid bij de onderhandelingen, het due diligence onderzoek en het afwikkelen van de transactie (inclusief het opstellen van de transactiedocumentatie).
lees meer
4PL Services heeft Sameday International Rotterdam overgenomen
Hoek en Blok heeft de verkopende partij bijgestaan met een bedrijfswaardering, onderhandeling en bij alle zaken die komen kijken bij de verkoop van een onderneming.
lees meer
Aandelenoverdracht van Connect Products B.V.
Hennie Romijn, aandeelhouder van Connect Products B.V., heeft besloten zijn aandelen aan te bieden aan medeaandeelhouders. Hoek en Blok heeft de inkoop/verkoop van de aandelen, juridische documentatie en financiering begeleid
lees meer
Contact
Meer informatie?

Laat jouw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.