Transactie

ERMEWA Group heeft DEMI overgenomen. Hoek en Blok heeft de verkopende partij begeleid bij de onderhandelingen, het due diligence onderzoek en het afwikkelen van de transactie.

DEMI

DEMI, vernoemd naar de twee zoons van de oprichter, is met dit bedrijf gespecialiseerd in de ontwikkeling en onderhoud van containers. Dit betreft bijzondere containers zoals Helium tankcontainers waarbij veiligheid de topprioriteit heeft.

Zie voor meer informatie: https://www.demi.nl/en/home/

ERMEWA Group

ERMEWA Group heeft Demi overgenomen op basis van strategische doelstellingen. Deze Franse onderneming zocht een plek waar zij onderhoud aan haar containers kan laten uitvoeren.

Zie voor meer informatie: https://www.ermewa-group.com/

Betrokken

Neem contact op met één van onze specialisten.

Jan de Blok
Mail mij
Maarten Tissink
Mail mij
Van der Kooy overgenomen door management en Den Hartog Groep
Van der Kooy Pijnacker B.V. is door het huidige management en Den Hartog Groep uit Groot-Ammers overgenomen. Hoek en Blok heeft hierbij de transactie begeleid en de juridische documentatie opgesteld.
lees meer
VoorkomLeegstand heeft Livable overgenomen
VoorkomLeegstand heeft Livable overgenomen. Hoek en Blok heeft de aankoop begeleid, het Due Dilligence uitgevoerd en de benodigde contracten opgesteld
lees meer
4PL Services heeft Sameday International Rotterdam overgenomen
Hoek en Blok heeft de verkopende partij bijgestaan met een bedrijfswaardering, onderhandeling en bij alle zaken die komen kijken bij de verkoop van een onderneming.
lees meer
Contact
Meer informatie?

Laat jouw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.