Transactie

Van der Kooy Pijnacker B.V. is door het huidige management en Den Hartog Groep uit Groot-Ammers overgenomen. Hoek en Blok heeft hierbij aan de koopzijde de transactie begeleid en de juridische documentatie opgesteld.

Van der Kooy Pijnacker B.V.

Van der Kooy is een producent en leverancier van bio-olie voor de productie van duurzame energie en bio-diesel. Door de overname van het management en Den Hartog kan het bedrijf zich verder ontwikkelen als toonaangevende speler op het gebied van duurzame energie.

Zie voor meer informatie: https://vdkooy.nl/

Den Hartog Groep

Met meer dan 75 jaar ervaring is Den Hartog Groep een specialist te noemen in de verkoop van (hernieuwbare) brandstoffen, smeermiddelen en laadoplossingen. Daarnaast beschikt de onderneming over een eigen brandstoffen depot en een voorraad smeermiddelen die behoort tot de grootste in Europa. Den Hartog heeft een voorraad met een grote diversiteit aan producten, eigen transportmiddelen en een uniek logistiek systeem.

Zie voor meer informatie: https://www.denhartogbv.com/

Betrokken

Neem contact op met één van onze specialisten.

Wim Stuij
Mail mij
Jan de Blok
Mail mij
Julian Pieper
Mail mij
Jurre van Dijk
Mail mij
Maarten Tissink
Mail mij
Jeffry Goedbloed
Mail mij
VoorkomLeegstand heeft Livable overgenomen
VoorkomLeegstand heeft Livable overgenomen. Hoek en Blok heeft de aankoop begeleid, het Due Dilligence uitgevoerd en de benodigde contracten opgesteld
lees meer
4PL Services heeft Sameday International Rotterdam overgenomen
Hoek en Blok heeft de verkopende partij bijgestaan met een bedrijfswaardering, onderhandeling en bij alle zaken die komen kijken bij de verkoop van een onderneming.
lees meer
Braanker Logistics breidt netwerk uit
Om de kwaliteit en service van Braanker Logistics verder te verbeteren is Multiwheels uit Amsterdam overgenomen. Hoek en Blok heeft hierbij aan de koopzijde de transactie begeleid en de juridische documentatie opgesteld.
lees meer
Contact
Meer informatie?

Laat jouw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.