Transactie

Renes AGF Recycling Services heeft GFT solutions overgenomen. Hoek en Blok heeft een belangrijke rol gespeeld bij de aankoopbegeleiding, juridische due dilligence en het opstellen van de contracten. Door de overname van GFT Solutions weet Renes haar diensten en kwaliteit verder uit te breiden en te verbeteren.

GFT Solutions

GFT Solutions uit Rotterdam is een bedrijf die gericht is op een duurzame en circulaire economie. Deze innovatieve onderneming neemt reststromen van organische producten in ontvangst en zet deze stromen om in biomassa. Vervolgens zullen partners van GFT Solutions deze biosmassa gebruiken om groene energie te onttrekken.

Zie voor meer informatie: https://www.gftsolutions.nl/

Renes AGF Recycling Services

Dit familiebedrijf uit Rotterdam is sinds 1953 bezig met het recyclen van AGF afval. Het bedrijf haalt het afval op en verwerkt het vervolgens op een innovatieve manier om het afval een volgende bestemming te kunnen geven. Er vindt dan ook geen verbranding van het afval plaats wat de CO2 uitstoot aanzienlijk vermindert.

Zie voor meer informatie: https://www.agfrecycling.nl/

 

Betrokken

Neem contact op met één van onze specialisten.

Maarten Tissink
Mail mij
Latifa Laassib
Mail mij
Rens Gamers
Mail mij
Van der Kooy overgenomen door management en Den Hartog Groep
Van der Kooy Pijnacker B.V. is door het huidige management en Den Hartog Groep uit Groot-Ammers overgenomen. Hoek en Blok heeft hierbij de transactie begeleid en de juridische documentatie opgesteld.
lees meer
VoorkomLeegstand heeft Livable overgenomen
VoorkomLeegstand heeft Livable overgenomen. Hoek en Blok heeft de aankoop begeleid, het Due Dilligence uitgevoerd en de benodigde contracten opgesteld
lees meer
4PL Services heeft Sameday International Rotterdam overgenomen
Hoek en Blok heeft de verkopende partij bijgestaan met een bedrijfswaardering, onderhandeling en bij alle zaken die komen kijken bij de verkoop van een onderneming.
lees meer
Contact
Meer informatie?

Laat jouw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.