Transactie

Door medewerkers te laten participeren in MFS Holding B.V. verwerven zij hiermee een aandeel in de werkmaatschappijen MFS Constructie B.V., Machinefabriek L. Straatman B.V. en FactoryLab B.V. Hoek en Blok heeft MFS Holding B.V. begeleid met de waardebepaling van de aandelen en de juridische documentatie.

MFS Constructie B.V.

MFS Constructie B.V. is een metaalbewerkingsbedrijf die van detailengineering tot hoogwaardig laswerk en poedercoaten in iedere gewenste kleur, de klant zo goed mogelijk probeert te bedienen.

Zie voor meer informatie: https://mfs-constructie.nl/

Machinefabriek L. Straatman B.V.

Machinefabriek L. Straatman B.V. bestaat al meer dan 120 jaar en begon in 1902 met het repareren van schepen en het bouwen van ketels. Tegenwoordig levert het bedrijf wereldwijd kant-en-klare oplossingen in de baggerindustrie en andere maritiem gerelateerde installaties. Zo is de machinefabriek van het ontwerpen en vervaardigen bij de wensen van de klant.

Zie voor meer informatie: https://mfstraatman.com/en/

FactoryLab B.V.

FactoryLab B.V. gebruikt de nieuwste technologieën zoals LoRa en 4G om apparaten te verbinden met de servers in de cloud. Deze data die via loggers verzamelt wordt is vervolgens inzichtelijk via een online platform. Daarnaast is de onderneming gespecialiseerd in andere toepassingen met sensoren.

Zie voor meer informatie: https://factorylab.nl/

Betrokken

Neem contact op met één van onze specialisten.

Wim Stuij
Mail mij
Jeffry Goedbloed
Mail mij
Van der Kooy overgenomen door management en Den Hartog Groep
Van der Kooy Pijnacker B.V. is door het huidige management en Den Hartog Groep uit Groot-Ammers overgenomen. Hoek en Blok heeft hierbij de transactie begeleid en de juridische documentatie opgesteld.
lees meer
VoorkomLeegstand heeft Livable overgenomen
VoorkomLeegstand heeft Livable overgenomen. Hoek en Blok heeft de aankoop begeleid, het Due Dilligence uitgevoerd en de benodigde contracten opgesteld
lees meer
4PL Services heeft Sameday International Rotterdam overgenomen
Hoek en Blok heeft de verkopende partij bijgestaan met een bedrijfswaardering, onderhandeling en bij alle zaken die komen kijken bij de verkoop van een onderneming.
lees meer
Contact
Meer informatie?

Laat jouw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.