Transactie

Sander Bongers heeft de onderneming van zijn vader overgenomen door alle aandelen te verwerven. Daarnaast is er ook sprake geweest van een werknemersparticipatie in het bedrijf. Hoek en Blok heeft de waarde van de aandelen bepaald, de contracten opgesteld en het proces begeleid van de overname en participatie.

Bongers Architecten BNA

Bongers Architecten is een complete architect die het volledige traject tot het ontwikkelen van een woning of bedrijfspand aan haar klanten aanbied. Met al het specialisme in huis kan van het ontwerp tot de technische aspecten advies worden gegeven. Op deze manier kan de klant in het bezit van komen van een echte ‘Bongers’.

Zie voor meer informatie: https://www.bongersarchitecten.nl/

Betrokken

Neem contact op met één van onze specialisten.

Rens Gamers
Mail mij
Jens de Schrijver
Mail mij
Chawila Doekhi
Mail mij
Kemal Acar
Mail mij
Verkoop van Reijm Nieuwerkerk aan Jaro Groep en Fields Group
Hoek en Blok Corporate Finance heeft Reijm geadviseerd bij de verkoop van Reijm Nieuwerkerk aan Jaro Groep en Fields Group.
lees meer
Overname Liftcom door Gantrex
Hoek en Blok heeft de verkoper begeleid bij de onderhandelingen, het due diligence onderzoek en het afwikkelen van de transactie (inclusief het opstellen van de transactiedocumentatie).
lees meer
4PL Services heeft Sameday International Rotterdam overgenomen
Hoek en Blok heeft de verkopende partij bijgestaan met een bedrijfswaardering, onderhandeling en bij alle zaken die komen kijken bij de verkoop van een onderneming.
lees meer
Contact
Meer informatie?

Laat jouw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.