Transactie

Na meer dan 25 jaar eigenaar te zijn geweest van Pluimen hebben de broers Van der Pluim besloten om hun onderneming te verkopen. Na gesprekken met Hoek en Blok is er gebleken dat het toenmalige management de beste kandidaten waren om het bedrijf Pluimen.nl over te nemen.

Hierbij heeft Hoek en Blok uiteindelijk het management bijgestaan in het biedingsproces en de uiteindelijke afwikkeling van de aandelenoverdracht. Verder heeft Hoek en Blok geholpen met alle juridische vraagstukken en de verkoopstructurering.

Pluimen.nl

Pluimen.nl is één van Nederlands grootste zakelijke relatie geschenken aanbieders. Door middel van een Pluim kan een medewerker of een zakelijke relatie zelf een passend cadeau uitzoeken die bij hem of haar past. Dit concept is uniek en uitgevonden door Pluimen.nl.

Zie voor meer informatie: www.pluimen.nl

Betrokken

Neem contact op met één van onze specialisten.

Jan de Blok
Mail mij
Julian Pieper
Mail mij
Jurre van Dijk
Mail mij
Jeffry Goedbloed
Mail mij
Verkoop van Reijm Nieuwerkerk aan Jaro Groep en Fields Group
Hoek en Blok Corporate Finance heeft Reijm geadviseerd bij de verkoop van Reijm Nieuwerkerk aan Jaro Groep en Fields Group.
lees meer
Overname Liftcom door Gantrex
Hoek en Blok heeft de verkoper begeleid bij de onderhandelingen, het due diligence onderzoek en het afwikkelen van de transactie (inclusief het opstellen van de transactiedocumentatie).
lees meer
4PL Services heeft Sameday International Rotterdam overgenomen
Hoek en Blok heeft de verkopende partij bijgestaan met een bedrijfswaardering, onderhandeling en bij alle zaken die komen kijken bij de verkoop van een onderneming.
lees meer
Contact
Meer informatie?

Laat jouw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.