Transactie

Importeur Louwman heeft Toyota Schouten Alblasserdam overgenomen. Hoek en Blok heeft de verkopende partij begeleid in de transactie waarbij een due diligence is uitgevoerd, overeenkomsten zijn opgesteld en er onderhandelingen hebben plaatsgevonden.

Toyota Schouten Alblasserdam

Toyota Schouten Alblasserdam is een autodealer die de koop en onderhoud van een auto voor haar klanten zo goed mogelijk wilt regelen. Bij deze vestiging werd naast de verkoop van nieuwe modellen en occasions ook de mogelijkheid geboden onderhoud uit te voeren aan de voertuigen.

Louwman

Met 100 jaar ervaring is Louwman een begrip in de autobranche in Nederland. Dit familiebedrijf die begon met het importeren van auto’s is uitgegroeid tot de officiële dealer van bijna 10 automerken. Door de overname van Toyota Schouten in Alblasserdam worden schaalvoordelen bereikt en de dienstverlening verder geprofessionaliseerd.

Zie voor meer informatie: https://www.louwman.nl/

Betrokken

Neem contact op met één van onze specialisten.

Julian Pieper
Mail mij
Maarten Tissink
Mail mij
Van der Kooy overgenomen door management en Den Hartog Groep
Van der Kooy Pijnacker B.V. is door het huidige management en Den Hartog Groep uit Groot-Ammers overgenomen. Hoek en Blok heeft hierbij de transactie begeleid en de juridische documentatie opgesteld.
lees meer
VoorkomLeegstand heeft Livable overgenomen
VoorkomLeegstand heeft Livable overgenomen. Hoek en Blok heeft de aankoop begeleid, het Due Dilligence uitgevoerd en de benodigde contracten opgesteld
lees meer
4PL Services heeft Sameday International Rotterdam overgenomen
Hoek en Blok heeft de verkopende partij bijgestaan met een bedrijfswaardering, onderhandeling en bij alle zaken die komen kijken bij de verkoop van een onderneming.
lees meer
Contact
Meer informatie?

Laat jouw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.