Transactie

Kooijman Autogroep heeft Toyota Schouten in Gorinchem overgenomen. Hoek en Blok heeft een rol gespeeld aan de verkopende zijde waarbij onder andere het due diligence onderzoek werd begeleid en de nodige juridische documenten zijn opgesteld.

Toyota Schouten Gorinchem

Toyota Schouten Gorinchem is een autodealer die zowel nieuwe auto’s als occasions aanbiedt, zowel privé als lease en met complete mobiliteitspaketten.

Zie voor meer informatie: https://www.toyota-kooijman.nl/

Kooijman Autogroep

Dit familiebedrijf staat bekend als een gedegen autodealer die sinds 1959 de mobiliteitsvragen van haar klanten invult. Dit is zelfs al meerdere keren beloond met een award als beste autodealer. Deze overname biedt Kooijman de kans haar netwerk en service verder uit te breiden.

Zie voor meer informatie: https://www.kooijman-autogroep.nl/

Betrokken

Neem contact op met één van onze specialisten.

Julian Pieper
Mail mij
Maarten Tissink
Mail mij
Van der Kooy overgenomen door management en Den Hartog Groep
Van der Kooy Pijnacker B.V. is door het huidige management en Den Hartog Groep uit Groot-Ammers overgenomen. Hoek en Blok heeft hierbij de transactie begeleid en de juridische documentatie opgesteld.
lees meer
VoorkomLeegstand heeft Livable overgenomen
VoorkomLeegstand heeft Livable overgenomen. Hoek en Blok heeft de aankoop begeleid, het Due Dilligence uitgevoerd en de benodigde contracten opgesteld
lees meer
4PL Services heeft Sameday International Rotterdam overgenomen
Hoek en Blok heeft de verkopende partij bijgestaan met een bedrijfswaardering, onderhandeling en bij alle zaken die komen kijken bij de verkoop van een onderneming.
lees meer
Contact
Meer informatie?

Laat jouw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.