Transactie

Door middel van het tv-programma Dragons’ Den heeft de Private Equity familie office Perridon besloten te investeren in YOS Bottle waarmee het een aandeel verwerft in de onderneming. Hoek en Blok heeft de eigenaar (Joop Opmeer) bijgestaan bij de aandelentransactie van waardering tot juridische overeenkomsten.

YOS Bottle

YOS Bottle is ontstaan vanuit het probleem waarbij mensen met medicijnen moeite hebben om dagelijks op tijd de medicijnen in te nemen. Hiervoor is een waterfles ontwikkeld waarin een pillendoos is ingebouwd.

Zie voor meer informatie: https://yoshealth.eu/product/yos-bottle/

PE familie office Perridon

YOS Bottle had zich aangemeld voor het programma Dragons ‘Den om geld op te halen waarmee de productie vergroot kon worden. Eén van de investeerder genaamd meneer Perridon besloot na de pitch van Joop Opmeer toe te zeggen om te investeren in het idee van deze ondernemer.

 

 

Betrokken

Neem contact op met één van onze specialisten.

Jeffry Goedbloed
Mail mij
Julian Pieper
Mail mij
Van der Kooy overgenomen door management en Den Hartog Groep
Van der Kooy Pijnacker B.V. is door het huidige management en Den Hartog Groep uit Groot-Ammers overgenomen. Hoek en Blok heeft hierbij de transactie begeleid en de juridische documentatie opgesteld.
lees meer
VoorkomLeegstand heeft Livable overgenomen
VoorkomLeegstand heeft Livable overgenomen. Hoek en Blok heeft de aankoop begeleid, het Due Dilligence uitgevoerd en de benodigde contracten opgesteld
lees meer
4PL Services heeft Sameday International Rotterdam overgenomen
Hoek en Blok heeft de verkopende partij bijgestaan met een bedrijfswaardering, onderhandeling en bij alle zaken die komen kijken bij de verkoop van een onderneming.
lees meer
Contact
Meer informatie?

Laat jouw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.