Transactie

Voor de bouw van een vakantiepark voor Van Hoorne Entertainment heeft Hoek en Blok de financiering en alle juridische en fiscale aspecten geregeld.

Van Hoorne

Van Hoorne Entertainment is uitgegroeid tot een Avonturenboerderij in de Molenwaard met een bekend concept genaamd Fien & Teun. Om de beleving van de bezoekers compleet te maken is besloten een vakantiepark te bouwen in de stijl van deze Avonturenboerderij waar overnacht kan worden. Met meer dan honderd objecten die worden gebouwd op 9 hectare grond kan Van Hoorne Entertainment verder groeien en de beleving voor bezoekers verbeteren.

Betrokken

Neem contact op met één van onze specialisten.

Wim Stuij
Mail mij
Julian Pieper
Mail mij
Jeffry Goedbloed
Mail mij
Maarten Tissink
Mail mij
Jens de Schrijver
Mail mij
Van der Kooy overgenomen door management en Den Hartog Groep
Van der Kooy Pijnacker B.V. is door het huidige management en Den Hartog Groep uit Groot-Ammers overgenomen. Hoek en Blok heeft hierbij de transactie begeleid en de juridische documentatie opgesteld.
lees meer
VoorkomLeegstand heeft Livable overgenomen
VoorkomLeegstand heeft Livable overgenomen. Hoek en Blok heeft de aankoop begeleid, het Due Dilligence uitgevoerd en de benodigde contracten opgesteld
lees meer
4PL Services heeft Sameday International Rotterdam overgenomen
Hoek en Blok heeft de verkopende partij bijgestaan met een bedrijfswaardering, onderhandeling en bij alle zaken die komen kijken bij de verkoop van een onderneming.
lees meer
Contact
Meer informatie?

Laat jouw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.