Transactie

Hoek en Blok heeft H4 Lease begeleid bij de financiering van haar volledige wagenpark van ruim 1.000 auto’s. Door middel van objectfinanciering is een partij gevonden die H4 Lease onder de juiste voorwaarden heeft gefinancierd zodat de onderneming verder kan groeien.

H4 Lease

H4 Lease is een leasemaatschappij die uniek is op basis van haar propositie. Het leasebedrag is op basis van het aantal werkelijk gereden kilometers berekend. Deze mate van flexibiliteit bieden klanten de mogelijkheid bij verandering in de mobiliteitsbehoefte de auto en/of andere vervoermiddelen te blijven leasen.

Zie voor meer informatie: https://www.h4lease.nl/

Betrokken

Neem contact op met één van onze specialisten.

Ad Riebergen
Mail mij
Julian Pieper
Mail mij
Van der Kooy overgenomen door management en Den Hartog Groep
Van der Kooy Pijnacker B.V. is door het huidige management en Den Hartog Groep uit Groot-Ammers overgenomen. Hoek en Blok heeft hierbij de transactie begeleid en de juridische documentatie opgesteld.
lees meer
VoorkomLeegstand heeft Livable overgenomen
VoorkomLeegstand heeft Livable overgenomen. Hoek en Blok heeft de aankoop begeleid, het Due Dilligence uitgevoerd en de benodigde contracten opgesteld
lees meer
4PL Services heeft Sameday International Rotterdam overgenomen
Hoek en Blok heeft de verkopende partij bijgestaan met een bedrijfswaardering, onderhandeling en bij alle zaken die komen kijken bij de verkoop van een onderneming.
lees meer
Contact
Meer informatie?

Laat jouw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.