Transactie

Om verder te groeien heeft Coffee Based een aantal strategische partners in de arm genomen om op het gebied van Sales en Operations verder te groeien. Hoek en Blok heeft hierin gezorgd voor de nodige juridische documenten en de waardering van de aandelen.

Coffee Based

Coffee Based is een onderneming die van koffiedik hoogwaardige en duurzame producten maakt. Daarnaast hebben zij samen met Maas en PreZero een Koffie Recycle Service waardoor koffiedik ingezameld wordt, niet alleen voor de toepassing als grondstof maar ook als meststof en energiebron. Door deze service zorgt Coffee Based voor een afname in de afvalberg die ontstaat door de koffieconsumptie.

Zie voor meer informatie: https://coffeebased.nl/

Betrokken

Neem contact op met één van onze specialisten.

Wim Stuij
Mail mij
Maarten Tissink
Mail mij
Jens de Schrijver
Mail mij
Rens Gamers
Mail mij
Verkoop van Reijm Nieuwerkerk aan Jaro Groep en Fields Group
Hoek en Blok Corporate Finance heeft Reijm geadviseerd bij de verkoop van Reijm Nieuwerkerk aan Jaro Groep en Fields Group.
lees meer
Overname Liftcom door Gantrex
Hoek en Blok heeft de verkoper begeleid bij de onderhandelingen, het due diligence onderzoek en het afwikkelen van de transactie (inclusief het opstellen van de transactiedocumentatie).
lees meer
4PL Services heeft Sameday International Rotterdam overgenomen
Hoek en Blok heeft de verkopende partij bijgestaan met een bedrijfswaardering, onderhandeling en bij alle zaken die komen kijken bij de verkoop van een onderneming.
lees meer
Contact
Meer informatie?

Laat jouw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.