Transactie

Om de kwaliteit en service van Braanker Logistics verder te verbeteren is Multiwheels uit Amsterdam overgenomen. Hoek en Blok heeft hierbij aan de koopzijde de transactie begeleid en de juridische documentatie opgesteld.

Braanker Logistics

Braanker Logistics is sinds 1991 uitgegroeid tot een logistieke dienstverlener met een wereldwijde expertise. Door het complete aanbod aan transportmogelijkheden zijn alle denkbare vervoersmodaliteiten en logistieke mogelijkheden aan te bieden.

Zie voor meer informatie: https://www.braanker.com/

Multiwheels B.V.

Met meer dan 45 jaar ervaring is Multiwheels een specialist te noemen in de transportbranche. Multiwheels vervoert ladingen met grote afmetingen en/of gewichten door heel Europa.

Zie voor meer informatie: https://www.multiwheels.nl/

 

Betrokken

Neem contact op met één van onze specialisten.

Wim Stuij
Mail mij
Maarten Tissink
Mail mij
Jeffry Goedbloed
Mail mij
Verkoop van Reijm Nieuwerkerk aan Jaro Groep en Fields Group
Hoek en Blok Corporate Finance heeft Reijm geadviseerd bij de verkoop van Reijm Nieuwerkerk aan Jaro Groep en Fields Group.
lees meer
Overname Liftcom door Gantrex
Hoek en Blok heeft de verkoper begeleid bij de onderhandelingen, het due diligence onderzoek en het afwikkelen van de transactie (inclusief het opstellen van de transactiedocumentatie).
lees meer
4PL Services heeft Sameday International Rotterdam overgenomen
Hoek en Blok heeft de verkopende partij bijgestaan met een bedrijfswaardering, onderhandeling en bij alle zaken die komen kijken bij de verkoop van een onderneming.
lees meer
Contact
Meer informatie?

Laat jouw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.