Transactie

Hennie Romijn heeft als één van de aandeelhouders van Connect Products B.V. besloten zijn aandelen aan te bieden aan de andere aandeelhouders. Hoek en Blok heeft Connect Products B.V. begeleid met de inkoop/verkoop van de aandelen, juridische documentatie en financiering.

Wij bedanken Wim den Braven en Jan van ’t Verlaat voor het vertrouwen om de transactie en herstructurering te begeleiden.

Connect Products B.V.

Na jarenlange inzet voor Connect Products B.V., heeft Hennie besloten te stoppen. De meeste kennen Hennie als de gezellige accountmanager die altijd in is voor een kop koffie en een praatje. Het doet hem dan ook pijn in zijn hart dat hij Connect Products B.V. gaat verlaten, maar kijkt er bijzonder goed op terug.

Connect Products B.V.  richt zich op verschillende producten, waaronder kit, lijm en PU-schuim.  De toepassingen zijn uiteenlopend van beglazing tot badkamers en ondersteuning bij het schilderen. Connect Products B.V. telt in totaal 15 verschillende soorten toepassingssectoren en heeft 8 verschillende productgroepen.

Zie voor meer informatie: https://www.connectproducts.nl/nl/

Betrokken

Neem contact op met één van onze specialisten.

Julian Pieper
Mail mij
Jeffry Goedbloed
Mail mij
Midge van Dijk
Mail mij
Ad Riebergen
Mail mij
Verkoop van Reijm Nieuwerkerk aan Jaro Groep en Fields Group
Hoek en Blok Corporate Finance heeft Reijm geadviseerd bij de verkoop van Reijm Nieuwerkerk aan Jaro Groep en Fields Group.
lees meer
Overname Liftcom door Gantrex
Hoek en Blok heeft de verkoper begeleid bij de onderhandelingen, het due diligence onderzoek en het afwikkelen van de transactie (inclusief het opstellen van de transactiedocumentatie).
lees meer
4PL Services heeft Sameday International Rotterdam overgenomen
Hoek en Blok heeft de verkopende partij bijgestaan met een bedrijfswaardering, onderhandeling en bij alle zaken die komen kijken bij de verkoop van een onderneming.
lees meer
Contact
Meer informatie?

Laat jouw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.