Transactie

4PL Services heeft Sameday International Rotterdam overgenomen. Hoek en Blok heeft de verkopende partij bijgestaan met een bedrijfswaardering, onderhandeling en bij alle zaken die komen kijken bij de verkoop van een onderneming. Ook zijn de contracten door de specialisten van Hoek en Blok opgesteld.

Sameday International Rotterdam

Sameday International uit Rotterdam is sinds 1991 voornamelijk gaan richten op de transport van monsters tussen laboratoria. Dit betreft zowel laboratoria in binnen als buitenland. Niet alleen het vervoer, maar ook de verpakkingen van de stoffen kan door het bedrijf worden uitgevoerd.

Zie voor meer informatie: https://www.samedayinternational.nl/

4PL Services

4PL services is met deelnemingen actief in verschillende sectoren, zoals in zakelijke reizen en in crew transport voor airlines. Met de uitbreiding breidt 4PL services haar activiteiten in de logistieke sector uit.

Zie voor meer informatie: http://www.dryffus.com/ en https://smartbusinesstravel.nl/

Betrokken

Neem contact op met één van onze specialisten.

Jens de Schrijver
Mail mij
Rens Gamers
Mail mij
Van der Kooy overgenomen door management en Den Hartog Groep
Van der Kooy Pijnacker B.V. is door het huidige management en Den Hartog Groep uit Groot-Ammers overgenomen. Hoek en Blok heeft hierbij de transactie begeleid en de juridische documentatie opgesteld.
lees meer
VoorkomLeegstand heeft Livable overgenomen
VoorkomLeegstand heeft Livable overgenomen. Hoek en Blok heeft de aankoop begeleid, het Due Dilligence uitgevoerd en de benodigde contracten opgesteld
lees meer
Braanker Logistics breidt netwerk uit
Om de kwaliteit en service van Braanker Logistics verder te verbeteren is Multiwheels uit Amsterdam overgenomen. Hoek en Blok heeft hierbij aan de koopzijde de transactie begeleid en de juridische documentatie opgesteld.
lees meer
Contact
Meer informatie?

Laat jouw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.