In onze snel veranderende wereld is het steeds duidelijker dat duurzaamheid geen tijdelijk fenomeen is, maar een absolute noodzaak voor bedrijven om op lange termijn succesvol te blijven. Daarmee is een duurzame strategie een onmisbaar instrument geworden om veerkrachtig te zijn in die steeds veranderende omgeving. 

 Concreet gaat duurzaamheid niet alleen over het verminderen van negatieve impact op het milieu. Maar ook om het creëren van waarde voor alle belanghebbenden en het benutten van kansen. Het stelt bedrijven in staat om hun reputatie te versterken, de loyaliteit van klanten en werknemers te vergroten, en zich te onderscheiden van concurrenten die achterblijven op het gebied van duurzaamheid. 

Werk samen met experts 

Een duurzame strategie vraagt om een doordachte aanpak. Dat kost tijd, maar levert je onderneming uiteindelijk veel op. Ben je op zoek naar een sparringpartner, kritische blik of een paar extra handen? Onze adviseurs duurzaamheid helpen bedrijven bij het identificeren van duurzaamheidskansen en -risico’s en bij het bepalen van de koers. Bij het stellen van haalbare doelen en het ontwikkelen van een plan om deze doelen te bereiken. Ook begeleiden ze bij de voorbereiding die nodig is voor duurzame verslaggeving volgens specifieke richtlijnen, zoals de CSRD. En trainen ze medewerkers op alle niveaus.  

 Werk samen met onze experts aan je duurzame strategie en ontwikkel zodoende ook op dit essentiële thema de kennis binnen je onderneming, zodat het kan landen in de kern van je bedrijfsvoering. 

 Een business case voor duurzaamheid? Het is tijd voor een duurzaamheidscase voor business! 

Vragen?

Neem contact op met één van onze specialisten.

Lenny van Oeveren
Mail mij
Rachelle Weeda
Mail mij
Contact
Meer informatie?

Laat jouw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.