Ren of wandel jij ook mee voor het goede doel?

Zaterdag 17 december wordt de Rotary Santa Run Barendrecht georganiseerd om geld in te zamelen voor een goed doel, in dit geval is dat Hospice De Reiziger in Barendrecht.
Hoek en Blok is hoofdsponsor van dit evenement. Wij nodigen jou en je gezin graag uit om deel te nemen aan deze Santa Run.

Vanaf 14.30 uur verzamelen relaties en medewerkers van Hoek en Blok in de feestzaal van Café Den Pimpelaer (Doormanplein 3c in Barendrecht). Om in de goede sfeer te komen, drinken we hier warme chocolademelk met slagroom, kopje koffie/thee of wat fris en natuurlijk is er wat lekkers bij. Hier doen we ook onze Santapakken aan (dit pak gaat over de eigen kleding). De pakken worden verzorgd door Hoek en Blok.

Hierna is het tijd om te gaan hardlopen of wandelen. We kunnen 5 of 3 km hardlopen of 3 km wandelen (leuk met de kinderen erbij!). Het is ook mogelijk om tijdens de Santa Run in de feestzaal (met uitkijk op het plein) te blijven. Na de finish komen we allemaal weer terug in de feestzaal waar we nog gezellig kunnen napraten met een drankje en lekkere bittergarnituur.

Programma

14.30 uur                     Verzamelen in de feestzaal van Café Den Pimpelaer

15.15 uur                     Warming-up op het Doormanplein met zo’n 500 deelnemers

15.30 uur                     Start Santa Run

Vanaf 16.00 uur         Terugkomst in de feestzaal van Café Den Pimpelaer

Aanmelden doe je hieronder.

Nog niet overtuigd? Klik dan hier.

Aanmelden
We zien je graag zaterdag 17 december!