Ben je als ondernemer niet verplicht, maar wel intrinsiek gemotiveerd om te focussen op duurzaamheid? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Als Hoek en Blok hebben we ervaring met advisering op het gebied van transformatie bij klanten die voorop lopen op het gebied van duurzaamheid. Daarnaast ondersteunen we samenwerkingsverbanden op het gebied van duurzaamheid, bijvoorbeeld in de vergroening van bedrijventerreinen.

Als we klanten adviseren op het gebied van duurzaamheid dan kunnen we zelf niet achter blijven. Daarom passen we bij Hoek en Blok het ‘practice what you preach’ principe toe. Dit wil zeggen dat we zelf ook een interne duurzaamheidsstrategie hebben opgezet, zonder dat dit voor ons verplicht is. We geloven erin dat een duurzame bedrijfsstrategie essentieel is en delen dan ook graag onze ervaringen op dit gebied.

Uiteraard moet er binnen een bedrijf geld verdiend worden om de continuïteit van dit bedrijf te garanderen. Wel zo duurzaam voor het personeel. We kunnen je daarom ook adviseren over de financiële of bedrijfskundige gevolgen van investeringen op het gebied van duurzaamheid. Soms zijn deze gevolgen eenvoudig te bepalen, bijvoorbeeld bij de aanschaf van zonnepanelen die toekomstige elektriciteitskosten compenseren. Het wordt echter ingewikkeld op het moment dat de voordelen niet meer concreet meetbaar zijn. Een voorbeeld hiervan is het commerciële gevolg van een investering op het gebied van duurzaamheid, zoals de reputatie van je bedrijf of het voldoen aan de voorwaarden om mee te mogen doen aan een aanbesteding.

Een bedrijfsadviseur die jou als ondernemer ontzorgt en voor je door het vuur gaat. Dat geeft rust en ruimte! Zo kun jij je blijven focussen op je bedrijf of op nieuwe uitdagingen.

Vragen?

Neem contact op met één van onze specialisten.

Malou Bouman
Mail mij
Michael Windmeijer
Mail mij
Rens Gamers
Mail mij
Contact
Meer informatie?

Laat jouw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.