Voordat hij in 2012  bij Hoek en Blok is gestart heeft hij ruim 30 jaar bij de Rabobank gewerkt. Gedurende lange tijd in het zakelijk accountmanagement en als laatst als directievoorzitter. 

”Ik ben gedreven om ondernemers te helpen met het realiseren van hun plannen. Een goed gesprek en een fijne klantrelatie leiden tot mooie oplossingen die de ondernemer verder kunnen helpen.”

Ad staat voor discretie, daadkracht en een goed gesprek, of het nu gaat om investeringskeuzes, vermogensopbouw of het organiseren van een financiering

Bezoekadres Sliedrecht

Stationspark 625
3364 DA Sliedrecht
Postbus 307
3360 AH Sliedrecht

Bezoekadres Barendrecht

Tuindersweg 22
2991 LR Barendrecht
Postbus 35
2990 AA Barendrecht

Recente transacties

Van der Kooy overgenomen door management en Den Hartog Groep
Van der Kooy Pijnacker B.V. is door het huidige management en Den Hartog Groep uit Groot-Ammers overgenomen. Hoek en Blok heeft hierbij de transactie begeleid en de juridische documentatie opgesteld.
lees meer
VoorkomLeegstand heeft Livable overgenomen
VoorkomLeegstand heeft Livable overgenomen. Hoek en Blok heeft de aankoop begeleid, het Due Dilligence uitgevoerd en de benodigde contracten opgesteld
lees meer
4PL Services heeft Sameday International Rotterdam overgenomen
Hoek en Blok heeft de verkopende partij bijgestaan met een bedrijfswaardering, onderhandeling en bij alle zaken die komen kijken bij de verkoop van een onderneming.
lees meer
Braanker Logistics breidt netwerk uit
Om de kwaliteit en service van Braanker Logistics verder te verbeteren is Multiwheels uit Amsterdam overgenomen. Hoek en Blok heeft hierbij aan de koopzijde de transactie begeleid en de juridische documentatie opgesteld.
lees meer
Coffee Based groeit met strategische partners
Om verder te groeien heeft Coffee Based een aantal strategische partners in de arm genomen om op het gebied van Sales en Operations verder te groeien. Hoek en Blok heeft hierin gezorgd voor de nodige juridische documenten en de waardering van de aandelen.
lees meer
Kooijman Autogroep neemt Toyota Schouten Gorinchem over
Kooijman Autogroep heeft Toyota Schouten in Gorinchem overgenomen. Hoek en Blok heeft een rol gespeeld aan de verkopende zijde.
lees meer
Louwman neemt Toyota Schouten Alblasserdam over
Importeur Louwman heeft Toyota Schouten Alblasserdam overgenomen. Hoek en Blok heeft de verkopende partij begeleid in de transactie.
lees meer
Management koopt Pluimen.nl
Na meer dan 25 jaar eigenaar te zijn geweest van Pluimen hebben de broers Van der Pluim besloten om hun onderneming te verkopen. Hoek en Blok heeft het management bijgestaan in het biedingsproces en de uiteindelijke afwikkeling van de aandelenoverdracht.
lees meer
Overname Bongers Architecten BNA volgende generatie
Sander Bongers heeft de onderneming van zijn vader overgenomen door alle aandelen te verwerven. Hoek en Blok heeft de waarde van de aandelen bepaald, de contracten opgesteld en het proces begeleid van de overname en participatie.
lees meer
Personeelsparticipatie MFS Holding B.V.
Hoek en Blok heeft MFS Holding B.V. begeleid met de waardebepaling van de aandelen en de juridische documentatie.
lees meer
Renes AGF Recycling Services heeft GFT solutions overgenomen
Renes AGF Recycling Services heeft GFT solutions overgenomen. Hoek en Blok heeft een belangrijke rol gespeeld bij de aankoopbegeleiding, juridische due dilligence en het opstellen van de contracten.
lees meer
Veth Investments koopt ATS Transporttechnieken
Veth Investments heeft ATS Transporttechnieken overgenomen. Hoek en Blok heeft de aankoop begeleid. Het opstellen van de overeenkomsten was hier ook een onderdeel van.
lees meer
Herfinanciering wagenpark H4 Lease
Hoek en Blok heeft H4 Lease begeleid bij de financiering van haar volledige wagenpark. Door middel van objectfinanciering is een partij gevonden die H4 Lease onder de juiste voorwaarden heeft gefinancierd zodat de onderneming verder kan groeien. 
lees meer
Informal Investor Van Hoorne Entertainment
Voor de bouw van een vakantiepark voor Van Hoorne Entertainment heeft Hoek en Blok de financiering en alle juridische en fiscale aspecten geregeld.
lees meer
Management Buy-In Blaauw Products
Rob van Erven heeft ovenbouwer Blaauw overgenomen. Hoek en Blok heeft de koper begeleid bij het aankoopproces. Van de financiële due diligence tot de financiering en het opstellen van overeenkomsten.
lees meer
Verkoop van DEMI aan ERMEWA Group
ERMEWA Group heeft DEMI overgenomen. Hoek en Blok heeft de verkopende partij begeleid bij de onderhandelingen, het due diligence onderzoek en het afwikkelen van de transactie.
lees meer
Investering in YOS Bottle via Dragons’ Den
De Private Equity familie office Perridon heeft besloten te investeren in YOS Bottle waarmee het een aandeel verwerft in de onderneming. Hoek en Blok heeft bijgestaan bij de aandelentransactie van waardering tot juridische overeenkomsten.
lees meer
Management Buy-Out Packland B.V.
Hoek en Blok heeft de partijen begeleid bij de bedrijfswaardering, onderhandelingen, bancaire financiering en het afwikkelen van de transactie (inclusief het opstellen van de transactiedocumentatie).
lees meer
Overname Reijm Nieuwerkerk Transport B.V. door REMONDIS Nederland
Hoek en Blok heeft de verkoper begeleid bij het zoeken naar potentiële kopers, de onderhandelingen, het due diligence onderzoek en het afwikkelen van de transactie.
lees meer
Overname ActiveView Beheer B.V. door Promax IT
Hoek en Blok heeft de verkoper begeleid bij de onderhandelingen, het due diligence onderzoek en het afwikkelen van de transactie (inclusief het opstellen van de transactiedocumentatie).
lees meer
Overdracht Hagenaar Reclame B.V. aan de volgende generatie
Hoek en Blok heeft de familie begeleid bij de bedrijfswaardering, onderhandelingen en het afwikkelen van de transactie (inclusief het opstellen van de transactiedocumentatie).
lees meer