Lente Lente Lente

Direct aan de slag

Heb je een vwo-diploma op zak en wil je direct aan de slag? Bij Hoek en Blok kun je (deeltijd) werken en ondertussen studeren. Het beste van twee werelden dus.

In een werk-/leertraject draai je volop mee in het team en kun je altijd bij collega’s terecht met vragen. Uiteraard krijg je daarnaast de ruimte om je studie (bijvoorbeeld hbo Accountancy of Nyenrode Business Universiteit) te volgen.

Interesse? Vul ons sollicitatieformulier in en we bespreken graag de mogelijkheden.

Starter VWO - Jeffrey Eigenraam

“Na het VWO ben ik bij Hoek en Blok binnengekomen als beginnend assistent accountant. Ondertussen begon ik aan een duale studie Accountancy.”

“Inmiddels werk ik hier vijf jaar en ben ik gevorderd assistent accountant. De werksfeer is goed en informeel en we hebben een superteam van collega’s. Ik doe altijd graag mee met de sporttoernooien, waarbij je iedereen toch weer op een andere manier leert kennen.”

“Daarnaast is het lekker dat we veel vrijheden hebben. Natuurlijk is het vaak druk, maar zolang je het werk af krijgt, kun je altijd wel een vrije dag nemen.”

Starter VWO - Thomas Rozeboom Bos

“Vers uit de schoolbanken was het eerst wel even pittig toen ik hier twee maanden geleden begon met een snuffelstage. Maar iedereen is vriendelijk en bereid elkaar te helpen dus ik was al snel gewend. Ik werk nu als beginnend assistent accountant en ga daar na de zomer deeltijd Accountancy bij studeren.”

“Ik vind het bijzonder hoe Hoek en Blok me zonder ervaring aangenomen heeft. Je krijgt hier echt een kans om jezelf te laten zien. Het werk neemt iedereen serieus, maar onderling hebben we het ook gewoon gezellig.”