Zomer Zomer Zomer

Jong talent

Studie succesvol afgerond en op zoek naar een baan met mogelijkheden? Bij Hoek en Blok kunnen we altijd jong talent gebruiken!

De meeste van onze starters hebben een hbo-diploma Accountancy op zak en worden aangenomen als beginnend assistent accountant, om vervolgens in eigen tempo verder te groeien naar andere functies. Ook als je een andere opleiding hebt gevolgd op financieel, economisch, informatica of bedrijfskundig gebied maken we graag kennis met je.

Interesse? Vul dan ons sollicitatieformulier in.

Starter HBO – Rens van Houwelingen

“Na mijn stage kwam ik anderhalf jaar geleden in dienst bij Hoek en Blok als assistent accountant. Ik stel jaarrekeningen samen en doe aangifte van de vennootschaps-, inkomsten en omzetbelasting. Ook ben ik regelmatig bij klanten aan het werk. Leuk en uitdagend.”

“Het is bij Hoek en Blok mogelijk jezelf verder te ontwikkelen en je wordt ook gestimuleerd dat te doen. Door een mooie ‘studietijdregeling’ en interne cursussen over persoonlijke ontwikkeling bijvoorbeeld. En ik sla het liefst geen uitje, borrel en sportevenement over, want die maken het werken hier extra leuk.”

Starter HBO - Ilse de Lijster

“Het leukste aan werken bij Hoek en Blok vind ik de verschillende werkzaamheden. Je ontwikkelt jezelf in meerdere gebieden en wordt zo heel allround. Ik begon hier na mijn HBO-studie Accouncy drie jaar geleden. Door steeds wat moeilijkere werkzaamheden en andere taken ben ik doorgegroeid naar gevorderd assistent accountant.”

“We werken in een leuke groep, met vragen kun je bij iedereen terecht en je krijgt positieve feedback. De sfeer bij Hoek en Blok is gezellig, niet dat stijve wat je op andere accountantskantoren wel ziet. Er zijn vaak borrels en uitjes en niemand doet moelijk als je eens wat uren thuis wilt werken.”