Lente Lente Lente

Het maximale...

Jij staat midden in je carrière en bent toe aan een nieuwe stap. Bij Hoek en Blok zijn we altijd op zoek naar ambitieuze, nieuwe collega’s die het maximale uit hun carrière willen halen.

Je bent nieuwsgierig, ondernemend en wilt jezelf blijven ontwikkelen met nieuwe kennis en vaardigheden. Hoek en Blok ontwikkelt graag met je mee. We hebben regelmatig ruimte in ons team voor bijvoorbeeld ervaren fiscalisten, juristen, accountants, IT-specialisten en senior accountmanagers.

...uit je carrière halen

Zoek je een dynamisch bedrijf met een informele cultuur, waar er echt naar jouw ideeën geluisterd wordt? Dan gaan we graag eens met je in gesprek over wat we elkaar te bieden hebben.

Interesse? Vul dan het sollicitatieformulier in of neem contact op met Machteld Pot via pz@hoekenblok.nl.

Senior IT-adviseur - Steven Verkaart

“Nieuwe ideeën krijgen hier de ruimte. Eerder werkte ik bij grote multinationals en sinds september 2017 heb ik de mooie taak om de IT-dienstverlening van Hoek en Blok verder uit te bouwen. Ik vind de slagkracht verfrissend: bij een goed idee wordt gelijk actie ondernomen. Niet eerst even aankijken en een idee langs zeven lagen sturen, maar direct keuzes maken en bereid zijn om te investeren als de klantbehoefte er is.”

“Hoek en Blok is een bedrijf met ambitie, je krijgt wat er nodig is om de klus te klaren. Als dat betekent dat we voor een klant de mouwen moet opstropen, dan doen we dat. Dat geeft energie en dynamiek.”

Partner - Bas van der Corput

“In vorige banen bij traditionele accountantskantoren miste ik het opbouwen van een relatie met de ondernemers. Bij Hoek en Blok ontzorgen we de ondernemer echt. We zijn een professionele, maar ook informele organisatie met normale werktijden. Je kent iedereen – niet alleen je eigen afdeling – en we werken als een team.”

“Je wordt gestimuleerd om je in de breedte te ontwikkelen en kan hier zo hard groeien als je zelf wilt. Ook leuk: we zijn een sportief kantoor met een fanatieke wielren- en schaatsclub, zomerse sporttoernooien en veel medewerkers die op hoog niveau sporten.”

Partner – Ad Versluis

“Ik ben adviseur op fiscaal gebied voor bedrijven en aandeelhouders met hun familie en denk ook breder mee over bijvoorbeeld de toekomstvisie en potentiële bedrijfsopvolgers. Hoek en Blok is groot genoeg om alle relevante kennis voor het midden- en kleinbedrijf in huis te hebben en klein genoeg om een persoonlijke, warme betrokkenheid te hebben bij klanten.”

“Bij Hoek en Blok krijg je alle ruimte om een relevante beroepsopleiding te volgen (zoals die van de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs). Een verrijking om je vak uit te oefenen! Ook intern bieden we cursussen aan op een breed terrein.”